<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
" c$ G0 ~" {5 u6 V# r! C7 _
, c3 w& X$ |5 c) N) q' l$ ~
娛樂圈十對結婚九對離婚  7 a/ }0 _/ o# Y! j: {
. t7 Z: |- b) m
睇下低B千樺又幾時  # o8 [) n: W0 e: |4 _9 d2 Q4 u
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
4 _# x7 t7 S7 f4 I- R% P: K" D9 L
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
3 v1 x% Q* X& F' S
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
8 i- c4 X; V4 W0 `3 ke_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
6 w! e8 T# u1 W- L
% l5 x) n4 a1 _- n) {梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
, K2 A* _( G& N% v8 h: w3 C. Q( W  j6 Q: O
梨甘毒丫   
0 H. A; h5 J5 T5 F電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
5 E+ V% ?' N$ [  m9 I& u7 s
咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者
- l6 X2 ]+ [# w4 A  t. y阿嬌等甘耐先合組返6 q, E9 ?& E, d  s" @6 ^
老英仲唔逼佢離婚咩- u) b- {# C# y4 }1 l
一張紙d記者刀要隔幾年先知; R; E1 [' j( b/ S
唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚
) @$ c, Y. V. g. u" u7 ]  G又偷偷摸摸係唔知邊到再結過- B- o3 Y$ {' W
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
7 V% Q9 @9 ]7 q( C/ M6 a3 _1 `! o

. Q+ ]7 F& E; A娛樂圈十對結婚九對離婚  - t1 D# e& G8 U" q. H; w2 ?
, R) k7 D( B( `- a
睇下低B千樺又幾時  
; M$ G, T; h1 u2 K( P$ c; s: [電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
0 A: n& W% L/ [: w2 p# v0 m2 {pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
- c1 n, B% o' u8 f7 H; G, O+ R4 v2 D, z0 ?. q. a  A! [7 \: q
乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!1 z4 G9 }  R7 a
" a+ |, U+ e$ \7 A' d7 C- [9 S" a
個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!0 l  l& o! X' g) p" V
$ b' d3 d: w2 b; J2 ]$ d/ L( U4 X0 M
個個刀係大話精 % r; R1 n1 Q/ \" P6 a3 G% M! g
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
6 s4 y% c, Y/ v& W  E; W8 f你唔驚又出口咩???
2 |3 K8 A" q+ u: c" P+ m你唔驚又出口咩???
4 `/ o# x5 u( A- ]e_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
+ V0 J, q3 ^, U5 X

: R9 r5 x- ]% ?5 U) ]$ p9 M今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。