<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
+ k, j2 R  \$ c: j4 Y* R8 P: t
8 M1 ]) I* l: P6 q$ g$ ^, o
娛樂圈十對結婚九對離婚  7 A" g9 q* @) J; f/ Q
5 ~. M2 a  t1 p
睇下低B千樺又幾時  , V1 K2 B6 v5 R1 @7 W4 v  D
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
4 b7 u5 H4 F! ?- S& A& x妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1 j5 d7 W5 f2 i
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆' n) S8 |: |! Y* p2 ]
e_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
. l3 G+ \! `/ c5 G; J* T0 y. U) L* ?+ V& {. T: D. b# l" Z  P; _, K6 ^
梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
4 O7 Q9 k& o' l2 a; F# z+ q
6 L, ^7 {! B8 k2 C) u: X+ a梨甘毒丫   & T/ m8 u9 h' q3 f/ w* t5 A
電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
! E0 \1 A- B4 X' z
咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者. i5 S4 u2 H' G0 P6 J
阿嬌等甘耐先合組返
2 ^) b, v, r6 A9 A! {/ Y" d* d老英仲唔逼佢離婚咩
' A& l- [& f* }一張紙d記者刀要隔幾年先知
6 i. h$ ?. R& v+ y. O唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚6 p4 W( _+ _! K7 D
又偷偷摸摸係唔知邊到再結過) O2 A# v/ l* Y! O" G/ u
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
/ X5 k' [3 u' S& P7 C+ l' O
  F/ i3 ~4 C, t( V5 e3 o娛樂圈十對結婚九對離婚  0 j. v+ p6 T3 e8 u" ]

1 T9 l( X, C. ~: l* y睇下低B千樺又幾時  2 U6 G  ]6 @+ z1 S7 K1 A
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~" w. w( b3 y! w9 a
pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
/ _& I# I9 {4 o/ h
9 u! B4 F* A( H. }4 a9 Q& g9 Q乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!
* g  }9 i/ v+ s# _
6 n; G0 t6 o$ q7 H% }% v個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!
& b! G3 `( d# e8 G: }% z, j- W: C4 q8 y& l5 d! G
個個刀係大話精 , e$ r4 g& [( V- T
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
8 a& \0 \+ Q" w+ h5 e8 Q你唔驚又出口咩???
. U; a! N7 W# k, o, T
你唔驚又出口咩???
1 ~4 |# g4 U1 M' ve_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
+ N4 ^2 A9 w/ L3 Q! j( f) k

, `6 o* p; H, Z" q& o! ?; g今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。