<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
- x# Q- q, M) P9 x  M: J7 v
/ I% |9 r& F0 J娛樂圈十對結婚九對離婚  
' @9 B" T8 n1 H1 T$ y' s
: {* o+ v- \: p% ~4 P2 t睇下低B千樺又幾時  6 D* D+ ~: X. u
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
, l7 U- a2 _0 ]9 D0 u7 h. s0 \
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
( E2 Q- _* a2 ?0 @9 l! ~" d妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
) X* Z7 u9 ~) X8 q. |8 c( a0 @e_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
0 x1 {1 K$ K- k; _" T, ]2 y$ K
: @: o5 l+ y8 a* f0 B3 ~梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
5 s5 I/ H4 L% O
1 W' F0 ~( R/ E4 k
梨甘毒丫   / j7 C3 x' a( p8 ^( h
電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
7 ^# B- ^, X0 n* \4 z& x4 l咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者
3 f. h! C( J& B4 p, x; t阿嬌等甘耐先合組返; X; k( _. Z! W1 T, a: }  _/ k
老英仲唔逼佢離婚咩
$ l+ }6 c" y8 f% b% N一張紙d記者刀要隔幾年先知
8 p) [! S3 k: p( [7 t/ V- P唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚1 n! d' z! V9 P9 V* c, j' X, J( i
又偷偷摸摸係唔知邊到再結過
: I$ f0 I# ^) x4 h吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
3 m8 W; {1 i( y5 ]9 W

' N% d/ `( E* h. k+ {7 s$ a娛樂圈十對結婚九對離婚  1 v( S8 s! }) L$ R+ g8 N
* f% W6 D2 g* g8 v5 u9 T
睇下低B千樺又幾時  : f' E  W- y' P' v. w
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~* J4 R* U4 u. w2 L6 [8 L1 y5 W$ D# u
pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
+ ^- `9 Z1 Z, o. q0 E! _0 M) u* g5 S- j9 z
乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!& r7 Y+ i3 q$ T  g
4 |: P6 ^$ S% Q
個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!
5 x0 {0 Z" Z* ~% J7 v* q1 ~( `* X$ ^6 C: \/ F1 B" y2 H
個個刀係大話精 ; U9 P; c+ k  C) ?% G9 x! h
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
5 _1 \. p$ {1 B4 M1 ?6 S你唔驚又出口咩???
5 a4 |6 J$ B' z5 H  M
你唔驚又出口咩???
* D. }, J, I: c9 R/ Ze_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
- k: o7 R" T& C% f- s6 N  _

2 K$ {6 W& b8 w& A1 w7 d2 F今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。