<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
' w4 z3 M7 z- ?9 X
! T. I) U; ]9 }  z0 Z, C5 P/ S8 _娛樂圈十對結婚九對離婚  
  k5 l0 k; w6 V
6 H' Z0 C+ b5 q睇下低B千樺又幾時  
) E. ~$ P, ^: X2 e0 i電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
8 V& `5 w& B- E' {妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
# u" Q6 f: @" x/ p
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆! m5 E# h  B4 U+ q$ {2 A
e_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
% O7 D/ s! z. o5 A! J/ N2 l9 k: P3 f+ M9 J, \2 f
梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
* @( |& Z/ T- [* t6 c4 t9 h
! W. Q' |! E$ D梨甘毒丫   
3 \4 Y* `: f8 \; J' H5 a# M電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
* ^! [, B# ?& v* M) c, U咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者# m% y/ B4 ?. r! x* \+ {( o
阿嬌等甘耐先合組返
6 y/ K( _7 T6 y$ K2 k7 M老英仲唔逼佢離婚咩
# w. i5 u7 w+ w0 b7 Q: G一張紙d記者刀要隔幾年先知
$ K( m- r9 ]+ [( ]3 z唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚
) C: N: C4 g! @# w; a又偷偷摸摸係唔知邊到再結過' y* w) _9 W! }- O3 B+ S
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
( p1 R  N0 w/ z, l# {$ Q% y) H" p1 x; F  e+ i$ ~
娛樂圈十對結婚九對離婚  
5 Q5 M/ C) N6 x7 w5 n+ _" h# J/ k
睇下低B千樺又幾時  2 J5 Y4 {0 Z$ A
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
2 M% r% ]0 T$ spp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
2 V( l( c1 A0 t$ P$ t) j
1 w6 k& N3 W7 N) a8 `
乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!
, T. e6 X& u1 s: G5 m; c( z$ l3 ~) o$ w7 l) C7 ^! v# p  [) F: m
個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!  ?' ~' R2 H+ z

1 P4 b  g# g* k( l3 E# `4 {個個刀係大話精
* D8 x3 `8 T5 U* y4 z. F4 x7 s電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
* F# N8 n8 _# P  }- w4 s你唔驚又出口咩???
1 J: F: L( y) g3 |你唔驚又出口咩???
* t2 [) _2 \4 A% Qe_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
1 I! A" H% f3 G9 l0 O8 M& F# n

2 U+ H0 r; \8 P2 m9 G今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。