<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖

我都想知……
ThomasKoon 發表於 2010-4-1 05:37 PM
That's the pt~
你地本身咩關系你都唔知~所以...佢講咩都根本無相關嫁~
你有之後咩計劃呢?
That's the pt~
你地本身咩關系你都唔知~所以...佢講咩都根本無相關嫁~
你有之後咩計劃呢?
自由神 發表於 2010-4-1 05:46 PM
或者睇咗個MSG再算啦....
或者睇咗個MSG再算啦....
ThomasKoon 發表於 2010-4-1 06:00 PM
OK~
我一陣會將佢個MSG嘅內容﹐大概講俾你哋知...
MSG內容如下:

“你會唔會諗多左呢?我只是近來比較忙,在家裡研究甜品,旅行的事還有工作!沒有太多時間上網,而且我又沒有把感情事放上心,所以才沒有回覆!
我一直對你的感覺也是比較投緣的朋友而且你年紀比我少所以才叫你作弟弟!更何況我們才在這幾日開始聯絡,還需要多點時間增進友情!
我對朋友是義無反顧的,有需要的時候我一定找你,我記得會挑一份手信給你呢! ” 

大家有何意見?我同佢表白,係咪戇居咗?

評分次數

MSG內容如下:

“你會唔會諗多左呢?我只是近來比較忙,在家裡研究甜品,旅行的事還有工作!沒有太多時間上網,而且我又沒有把感情事放上心,所以才沒有回覆!
我一直對你的感覺也是比較投緣的朋友而且你年紀比我少所以 ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-1 06:56 PM
放棄吧.....

神兄,而家睇咗,係咪連你都feel到我冇機會……?

神兄,而家睇咗,係咪連你都feel到我冇機會……?
ThomasKoon 發表於 2010-4-1 07:19 PM
老實講...
Timing完全唔岩
短期內真係唔好強求咁多啦...
老實講...
Timing完全唔岩
短期內真係唔好強求咁多啦...
自由神 發表於 2010-4-1 07:34 PM

講真,我一直都冇妄想過可以同佢一齊…我淨係想可以同佢好似以前咁……

講真,我一直都冇妄想過可以同佢一齊…我淨係想可以同佢好似以前咁……
ThomasKoon 發表於 2010-4-1 08:08 PM
曾經蒼海難為水.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。