<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
# u. Y9 O4 h( z$ Z
我唔知甘生有無前科,但若果係以言入罪...1 u. x) Z  l, v# S% f( R- A  P
不過又係嘅,香港已經被偉大嘅共慘黨解放左12年有多,梗係要入鄉隨俗啦.
' v% v; r7 c& ?4 r) M劉曉波大大隻前車係度,甘生你都唔醒水小小,就真係抵X死啦. ...
  j% I, j, f+ o; B# O! {: eWinters 發表於 2010-4-2 10:06 PM
& F. o; w, g3 r1 ?以言入罪?? 講就係冇罪?
- \$ C$ J( E6 l: N& r2 O1 c如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.
$ v( n) p& t  P! `1 V1 R& M) Q1 n. u# n8 C+ C
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
6 K, L7 b$ c' C  ?: O6 q  n) i! V; m, d% Z1 a5 \6 D# u
至於依單野, 個人榮譽事少, 甘生間唔中就病發, 要版主落吓藥中和吓, 咁大家先玩得長久.

評分次數

• admin

# r$ R: n- X& A, j& Y( f以言入罪?? 講就係冇罪?4 C, r/ t2 v) k5 V0 _4 }
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.
" K* h8 E1 N# e2 g2 H7 G4 p4 n- H% x4 t
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
# {: ?7 H( h& k) F
( d7 Y* f' Z$ |' `! X! |. X. i至於依單野, 個人榮譽事少 ...  r1 _' q7 w+ @+ O9 P6 G
d228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
# n( h; g4 z0 m" B4 N& Z+ K
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,
& j6 n% ^, u$ s$ \8 d8 p, M; v/ a5 Z" `(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
, y6 |& h. a* f5 E8 c7 U6 x0 t我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,- b5 G' W  ^! P3 j
(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~% i3 l. t: Y$ @3 b# p4 w
e_e 發表於 2010-4-2 10:40 PM
查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
1 {3 Y8 s6 h  K: J- h8 g% M如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~" _% w5 V% {1 T
% t& `# N$ |' r, E+ G7 p
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦...

評分次數

• admin

查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~  {3 A& {* s+ k0 B, X6 A
如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~1 l" v, B/ m( r/ t1 Y* g0 w) m
) F. s8 v- c* b7 F; ~
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦... ...
1 K4 U# h8 i1 J0 e6 F; a5 Q( c/ R自由神 發表於 2010-4-2 10:45 PM
+ A7 h. b8 w1 D1 o1 ^' R
有幾難做???/ r8 `  C& B) j7 p$ t0 u' A
我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐9 t8 l9 J' l4 c1 W/ S5 F7 I
閣下認這就犯了癲覆嗎???
0 f6 ]/ L2 k  c5 K有幾難做???
3 X4 i7 a6 w" d我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐) A* n9 V0 b+ r
閣下認這就犯了癲覆嗎???  u' s/ _2 ?$ R9 e# I" ~* Q
e_e 發表於 2010-4-2 10:49 PM
就以呢個Post為例.....4 D# u1 y( s& ^  h1 I) ]
【人都死光了嗎???!!!】<--就算真係靜,少人留言
( q& n  x% _5 j0 @2 A+ [% ]8 |都可唔可以用詞唔好用【死】字呢?版友無得罪你掛?
# j" D  l% ~: Q& \. U4 f無上黎就話人地死?
# H, x5 C+ @% D# ]6 X* e/ H4 `$ c: [( @6 z
係!你可以有你用詞既選擇,你亦唔係認真話人地【死】
1 L, k: ]5 p+ \( T: z但大家有緣同一論壇上,都無謂用呢呢D字眼呀~

評分次數

• admin

就以呢個Post為例.....
9 T! _6 ?: y" c2 P  _【人都死光了嗎???!!!】1 v9 F3 C0 B" k+ z, n7 f
自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
6 `: N  @. h, C" S$ Z
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! 0 p7 {5 }8 Y5 m* J% h
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???

評分次數

• admin

0 X5 \: y5 L4 N# ^7 S所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! 2 N0 ?. x1 Z* C4 C4 Y0 {
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???3 D* ]/ N3 Q3 l" g4 W" n
e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
你自己話ban幾耐...你唔講我就判- Z, v5 m) `# R3 {# v3 \+ U
d228216 發表於 2010-4-2 11:05 PM
# w6 C4 h9 b  [8 X6 G
3日吧 !!!
1 `) F  e3 c2 _) m$ k/ l所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
+ S8 {* T9 b! G; N你唔記得我推崇快樂互X主義嗎???+ Y, h0 U6 G0 x8 u* S
e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
講左【吹水版】唔可以講粗口) J% ?% v$ s- o. ^- Z8 D$ N
呢一個post我已經可以禁你言啦.....2 W/ g( P; L8 w( U
呢D咪叫唔好要我難做囉...
* I  N# a6 V0 k- V呢D野我當睇唔到有幾閒姐?但其它會員用你做版,我就大大鑊啦
$ M7 m9 \* P7 ], v: a我真係好希望你可以明我講咩~
. X) }  `2 n9 a+ K9 y) a3日吧 !!! ! P7 F" J  e: B# e0 m# Z9 s
e_e 發表於 2010-4-2 11:07 PM
3日,你服唔服先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。