<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
; z' B* q0 U3 {+ A+ y  C我唔知甘生有無前科,但若果係以言入罪...
' z5 Y0 m/ W9 {, g) G0 s& G: Q不過又係嘅,香港已經被偉大嘅共慘黨解放左12年有多,梗係要入鄉隨俗啦.2 {+ G( W- i4 j0 p% U  M" O% Y
劉曉波大大隻前車係度,甘生你都唔醒水小小,就真係抵X死啦. ...
, F) O$ e! W& k' \Winters 發表於 2010-4-2 10:06 PM
8 F+ I1 J* f% j- o) C; O以言入罪?? 講就係冇罪?
2 ]( H! y& v$ `5 G) O/ j' [3 m如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.
- n" j- g9 k* B( u4 |4 K2 I6 ~/ P+ n- E
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評./ T( d( M: G' ~( D7 ?! e8 m" p* O2 w' D

+ `  I8 l! Q2 H; L至於依單野, 個人榮譽事少, 甘生間唔中就病發, 要版主落吓藥中和吓, 咁大家先玩得長久.

評分次數

• admin

0 F/ n, s, y: X; I, ^以言入罪?? 講就係冇罪?3 @7 @1 ^5 D! N/ Q3 ~! g/ o
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.1 |, D+ b. j" y- h$ U

& [( a" l; B8 w我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.) v! H* P# I6 @- R1 ]% A1 o! c

: ~1 c* j1 D( v7 y5 M4 ^* ]至於依單野, 個人榮譽事少 ...1 e; a& L9 H9 W- b6 Z
d228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
6 v4 d) S2 d6 `& N4 R9 a
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,* U8 t4 q! n( k9 p
(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
( {( k  |3 B! Z我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,
, n0 w2 F4 [* E3 h(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
; A. `$ ?) S, T3 D* x) Ie_e 發表於 2010-4-2 10:40 PM
查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
; f8 L& i1 x8 j" `, |7 Q如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~4 q2 r! p$ {& W  O0 W

6 t: N2 e4 p) h3 y" q% p一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦...

評分次數

• admin

查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~8 e$ X# `, Y" o5 a* R( }
如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~
% ]7 M6 k% z8 `8 m8 |6 ]
6 ?  m( b# d& P! L- I一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦... ...5 M" f* Q, y6 p, {
自由神 發表於 2010-4-2 10:45 PM
+ W$ B" j; K; A/ \* r* o$ f) p' t
有幾難做???
) o6 ?: A7 B$ k8 k# g* ?我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
- d& z8 f$ }! t) r' M* T  Z3 \閣下認這就犯了癲覆嗎???
+ V1 L5 o- d, X! L1 l! t, h) d( y有幾難做???' I# c" i: P6 N% e
我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
9 R# a- v$ z* x1 y1 l( z1 r4 u' h閣下認這就犯了癲覆嗎???3 ~# p4 ]6 R+ P; t! U
e_e 發表於 2010-4-2 10:49 PM
就以呢個Post為例.....2 p. B8 e4 z* A8 w4 a6 b( F" X
【人都死光了嗎???!!!】<--就算真係靜,少人留言
3 F6 f( {$ ~- A都可唔可以用詞唔好用【死】字呢?版友無得罪你掛?
0 z9 M! M0 C9 P: @! n2 j無上黎就話人地死?3 |6 N. R9 L1 s

: f$ G, m2 U" K. Q0 @係!你可以有你用詞既選擇,你亦唔係認真話人地【死】
/ s3 m- S7 B3 r但大家有緣同一論壇上,都無謂用呢呢D字眼呀~

評分次數

• admin

就以呢個Post為例.....
. a; E0 g9 v; D  {【人都死光了嗎???!!!】: k6 S$ }0 p- T/ |/ T
自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
  `& V+ Z' l2 v7 H( B& o
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! & _+ L* z! [% X6 |9 o' p
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???

評分次數

• admin

% H4 `5 r  b# y, J9 G9 t6 M& J
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! ) L/ O" f8 `1 s
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???$ f' E  t8 w: R3 N% e
e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
你自己話ban幾耐...你唔講我就判1 Y" x) b, p  u& L
d228216 發表於 2010-4-2 11:05 PM
2 g. [6 Q0 o, i( N' I! X3日吧 !!!
2 g& n" b. [( Q% Z+ N3 q8 j
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
/ d, u" Z0 k, g你唔記得我推崇快樂互X主義嗎???
: y4 @7 `# ?. g5 P8 \, d; k9 \e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
講左【吹水版】唔可以講粗口$ ]5 {: I& `- S, N% Q
呢一個post我已經可以禁你言啦.....7 C- i! N; ^* Y# X
呢D咪叫唔好要我難做囉.... h+ ?; j8 m4 ~& x3 w
呢D野我當睇唔到有幾閒姐?但其它會員用你做版,我就大大鑊啦& ?8 u( Z3 I! D9 W% Q$ x" o
我真係好希望你可以明我講咩~
- V/ V$ _, o  l; G
3日吧 !!!
% D6 Z& R' U1 \% P$ N! ^8 |e_e 發表於 2010-4-2 11:07 PM
3日,你服唔服先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。