<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
& M8 v2 z  s' v2 n我唔知甘生有無前科,但若果係以言入罪...
1 O8 m; |# N4 b6 L; a# v( g. r不過又係嘅,香港已經被偉大嘅共慘黨解放左12年有多,梗係要入鄉隨俗啦.
* _6 ^8 w/ g- F+ N- Y& |8 m劉曉波大大隻前車係度,甘生你都唔醒水小小,就真係抵X死啦. ...! Z8 Q! R: Z" u0 G9 N" K
Winters 發表於 2010-4-2 10:06 PM
& e# a- _+ \  D2 i- ^& s
以言入罪?? 講就係冇罪?
; q* {/ J6 s# m+ ?$ l如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.  l! p6 \/ ^; k$ _6 d1 y

@. u+ D* c) j. O/ W8 ?2 f  @% K我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.# K4 x7 W3 w9 \9 F
' y8 Z# f5 L( U% Q/ q0 e4 {
至於依單野, 個人榮譽事少, 甘生間唔中就病發, 要版主落吓藥中和吓, 咁大家先玩得長久.

評分次數

• admin

9 i7 q7 z$ t0 m* C) I3 Q$ q8 q. F0 v
以言入罪?? 講就係冇罪?- S" t3 h4 i- l, h' K. f7 O
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.
# F3 Y8 H7 T' v$ Q( E
7 P9 t3 w( p; q2 G( n# Q我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.* B& X9 Q" G  `$ g# i& A$ V
8 U( A4 X: v% w" a% R8 x% g* X4 O
至於依單野, 個人榮譽事少 ...
# B% O4 p2 j7 r' q, r/ T4 d/ ^d228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
/ n( r9 @7 ]1 y3 s9 N6 a" b0 e! z5 I
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,
0 z1 G9 F6 ~  J8 Y(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
& ]+ J- @( O; ]4 |0 }我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,; P7 a! ?8 _1 o/ O* z. }
(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
+ d7 }: f: u2 S2 q) }) M# U( ye_e 發表於 2010-4-2 10:40 PM
查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
% J0 Z/ V2 c! ^6 F+ e8 a+ C如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~* V+ o1 z" g# S0 @+ @
; v4 z- J, [9 R4 u5 O) ^: [! m) K
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦...

評分次數

• admin

查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
- a5 X; i$ Z/ m- w8 {3 v, v* \0 C2 C如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~( s2 `/ \$ P1 j+ P4 `: ~
4 @  A1 m  a7 X8 B4 \
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦... ...
% A& K1 L! u% z8 Y: \: i8 y. O自由神 發表於 2010-4-2 10:45 PM
/ Y8 v5 M3 j% H有幾難做???
6 Y- M+ t6 Q' _我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐# f7 C( x! H. [+ j5 S% C8 X
閣下認這就犯了癲覆嗎???
* H6 X9 B$ L4 K2 }9 X有幾難做???) V4 G6 m% n6 [3 Y* b
我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
% C, s' [( W) P9 z' ]' w4 p閣下認這就犯了癲覆嗎???% l+ X1 m/ F3 e# l7 J
e_e 發表於 2010-4-2 10:49 PM
就以呢個Post為例.....3 W- y: r1 s; i
【人都死光了嗎???!!!】<--就算真係靜,少人留言' b# l; V3 @6 \! [; v' S4 R
都可唔可以用詞唔好用【死】字呢?版友無得罪你掛?9 S1 [1 i0 j  o
無上黎就話人地死?
- K4 i# G, S5 a) }8 o) r
% n6 P8 G& x9 u+ D2 t2 a, J係!你可以有你用詞既選擇,你亦唔係認真話人地【死】
( H' ~  E% Z, J$ G3 C但大家有緣同一論壇上,都無謂用呢呢D字眼呀~

評分次數

• admin

就以呢個Post為例.....0 b  L  E5 q6 R, [: _
【人都死光了嗎???!!!】
+ f; `8 Y  w# s) e* c9 f' T  R自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
3 h. t1 I8 m; C( d所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! , Q4 C0 X0 A" E( H
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???

評分次數

• admin

4 I6 z" N* D7 T0 Z9 _所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
) r% A, C* l$ h* s/ ^. c$ o你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???
. E3 V5 j% t" j; e) ~# Le_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
% j7 U7 V( a3 Q( J( Hd228216 發表於 2010-4-2 11:05 PM
3 d: ?- V- }: @3日吧 !!!
6 z2 ?# Q) |- Q4 o8 v  I! h9 I9 {6 `
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! $ r' D- m0 y: y0 R7 J# T$ ~
你唔記得我推崇快樂互X主義嗎???
3 H' v" a$ V) \# [7 Y% me_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
講左【吹水版】唔可以講粗口
+ m( Q- E5 u9 p6 s7 Q呢一個post我已經可以禁你言啦....." Q0 }, _! p0 ?5 M; z! y+ Y" {1 s
呢D咪叫唔好要我難做囉...
0 @6 t; F: H( g( |呢D野我當睇唔到有幾閒姐?但其它會員用你做版,我就大大鑊啦
2 S1 N. v' D3 y' f6 T+ }0 G我真係好希望你可以明我講咩~
5 ~. Q; B# L6 C' ^* B3 p+ r
3日吧 !!! ( @- m0 O; e/ ~0 C1 B! c4 l  n7 b
e_e 發表於 2010-4-2 11:07 PM
3日,你服唔服先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。