<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
# [+ A" M) l, X( K  a我唔知甘生有無前科,但若果係以言入罪...1 O* b( Z; l, _1 U& ^$ t! W
不過又係嘅,香港已經被偉大嘅共慘黨解放左12年有多,梗係要入鄉隨俗啦.
6 T0 j5 H3 m2 L' S( X劉曉波大大隻前車係度,甘生你都唔醒水小小,就真係抵X死啦. ...
7 E$ W% }* ]& Q+ iWinters 發表於 2010-4-2 10:06 PM
9 s' O0 O8 X' d7 a; L, S: x
以言入罪?? 講就係冇罪?8 K) |1 Y2 u% ?5 o; v
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.# x: u/ x" z1 u6 }* t

Z% V$ S+ u4 r6 P我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
- E' }' g7 w2 b
! w* U8 X9 }: i/ Y6 a3 [" O, C1 X# x至於依單野, 個人榮譽事少, 甘生間唔中就病發, 要版主落吓藥中和吓, 咁大家先玩得長久.

評分次數

• admin

/ V, o2 A# W' m
以言入罪?? 講就係冇罪?, M# P4 a6 @7 }' \
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.. y9 j: i) J$ M0 H7 V) X6 y
) |# s5 G/ i( Q9 ]
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
1 q4 Y- r, h6 b  F! Q7 x$ C8 |+ p$ F" u# o  ^
至於依單野, 個人榮譽事少 ...* K: n' B9 }0 L; W; X
d228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
% j0 t8 \' E) f0 p
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,4 F  s9 I6 r8 L  q+ F
(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
( [1 o0 H; Q2 X4 D% h
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,
* s7 X3 d1 v4 o+ k! ]0 ^  h(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~% p- |0 i8 Z# X7 t) q
e_e 發表於 2010-4-2 10:40 PM
查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
1 p+ }' j7 r8 w% M如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~
0 r2 o$ Z  X  D: w; D% B
$ d, ?( \3 Y' B1 X) K; Z  d; J一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦...

評分次數

• admin

查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
  D; P/ ^9 V. i8 U0 X6 M7 U( i如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~5 z. I1 e& n, m

' }" S+ B& @' J+ n3 [' `一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦... ...
% ~  d, K6 v+ j( Y( v9 t$ Z自由神 發表於 2010-4-2 10:45 PM
, n3 T+ ]5 R0 U5 G; |有幾難做???4 ~" W* ^( J% j( b1 O; D& T! E
我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
  Z/ \3 a2 Q4 e  \閣下認這就犯了癲覆嗎???
. g2 |2 O' |3 Q! V+ A6 B$ A
有幾難做???+ q0 u, M* i% k) S9 l, O
我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
5 I: c6 ?% y: A! p! L% J2 N. {閣下認這就犯了癲覆嗎???5 l' t4 T1 ~4 A( a: X. M  G1 f
e_e 發表於 2010-4-2 10:49 PM
就以呢個Post為例.....
# w! Y& B/ S% v& ^【人都死光了嗎???!!!】<--就算真係靜,少人留言6 \7 n+ f) |/ p
都可唔可以用詞唔好用【死】字呢?版友無得罪你掛?
, u& Z- k8 G/ }; m: R- x無上黎就話人地死?8 }1 o' u( J" M+ b. i. u2 M# m0 e

- f. b. O3 w4 @8 C5 a係!你可以有你用詞既選擇,你亦唔係認真話人地【死】
8 h: v' t/ @) s/ Q3 M) N- X但大家有緣同一論壇上,都無謂用呢呢D字眼呀~

評分次數

• admin

就以呢個Post為例.....
% ]3 z3 W% j$ W! v7 o/ P【人都死光了嗎???!!!】
! o) h$ j8 I+ b/ c自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
/ E) u2 n4 P1 I+ L# B0 G, t3 n
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! ! u' {8 W2 s* ]. J
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???

評分次數

• admin

( h  R0 F3 O  v8 I, `
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! % b6 \, j& j4 ?. O; d5 Z* R6 }
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???+ u' d2 {. G$ @9 o$ T& ?4 ^
e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
你自己話ban幾耐...你唔講我就判/ B1 _5 U. i* y7 I$ @. R" a
d228216 發表於 2010-4-2 11:05 PM
2 H- K- z; l: z/ o- o7 c
3日吧 !!!
2 g) z" p" i$ T1 Z6 w所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
7 t7 z! |0 N& i: t4 z3 Z你唔記得我推崇快樂互X主義嗎???. a# W7 `7 g! P1 b% n
e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
講左【吹水版】唔可以講粗口
/ N1 x0 f/ J! Y% [: w7 A8 y呢一個post我已經可以禁你言啦.....) M) v* Z7 w) ]
呢D咪叫唔好要我難做囉...
% Z8 V7 y; v. ?/ b3 {( c呢D野我當睇唔到有幾閒姐?但其它會員用你做版,我就大大鑊啦: V9 F: N/ k! S3 [" o$ C8 G; y; w
我真係好希望你可以明我講咩~
- l1 X; `1 r' G, j2 e( O0 S+ g% f5 V3日吧 !!!
! `* k" b, X6 ~1 b1 n+ L2 }e_e 發表於 2010-4-2 11:07 PM
3日,你服唔服先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。