<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
5 S: G" ^2 c" s' K- [) z
我唔知甘生有無前科,但若果係以言入罪...
* ^) P: L6 @0 T! L; [" i5 E不過又係嘅,香港已經被偉大嘅共慘黨解放左12年有多,梗係要入鄉隨俗啦.4 j% \$ C# C( }% U
劉曉波大大隻前車係度,甘生你都唔醒水小小,就真係抵X死啦. ...+ R9 Z) {" U* k) v0 E. y: R% \& i
Winters 發表於 2010-4-2 10:06 PM
+ }( W! t$ c, c& u4 y6 ]* g以言入罪?? 講就係冇罪?
2 Q0 W8 [" K7 a# T/ [0 C如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.9 D. A# @7 W/ l, ~( a- C9 u. e
0 A0 r1 }" R& }
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
7 h& e5 u; ?9 W2 i  h
) s7 [5 H( z1 p至於依單野, 個人榮譽事少, 甘生間唔中就病發, 要版主落吓藥中和吓, 咁大家先玩得長久.

評分次數

• admin

$ Z* j% a% r; `4 p以言入罪?? 講就係冇罪?
/ O  x3 L+ x7 A  _如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.
( f1 u' Z+ N$ u) z% @& `5 L) v5 z: a. T1 ]/ e  a7 K* D
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
( R/ a/ V4 w6 j1 q+ y9 y& f+ d
; @  l- w5 E' F% }3 q. E至於依單野, 個人榮譽事少 ...1 O: R' E' f* J2 [0 v
d228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
$ B7 G  t* w0 S, \0 R1 ~+ i( |
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,
) @5 G' E* O& w- E1 @5 O$ b(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1 m& N7 a9 C( f" j) L: e我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,9 g+ Y4 k" {9 X) s
(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
! L, V6 Q$ E! y2 U$ fe_e 發表於 2010-4-2 10:40 PM
查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
( z9 _* S( v' a9 I1 j0 Z如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~: z2 n: O8 o$ o" a$ R5 l1 m
5 ^, i1 S6 A; h( _% o) a
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦...

評分次數

• admin

查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~
) x. _& d) P0 A- R- h1 u8 @如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~8 T: p- g) s. }) f, W
9 Y# I3 W$ C: y1 `1 i! K1 [
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦... ...
/ [% ^9 N% |# _1 b自由神 發表於 2010-4-2 10:45 PM
1 X( B8 [* G( d5 {* K8 Z+ a" o: O有幾難做???
" U6 Q. m7 H/ x+ R$ }: P我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
& K% ]  k# F+ S) o閣下認這就犯了癲覆嗎???
5 V4 S! D8 c; O4 u4 ]有幾難做???
' `! \1 J  \* `6 G, q1 }9 B我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐: u- C0 }4 B6 b& L
閣下認這就犯了癲覆嗎???+ V" D  T+ T! t' C4 W% J; [) }
e_e 發表於 2010-4-2 10:49 PM
就以呢個Post為例.....* r9 X2 E9 f! b) _1 q2 z" O
【人都死光了嗎???!!!】<--就算真係靜,少人留言% }0 S$ b: I$ `' {6 ^
都可唔可以用詞唔好用【死】字呢?版友無得罪你掛?( {% K- T: a1 Q0 Q8 f+ |$ H6 H  `
無上黎就話人地死?, Z7 k7 f+ x) B# A) k9 P% c4 N
- I6 w" t; z$ H& v
係!你可以有你用詞既選擇,你亦唔係認真話人地【死】" q. D0 t0 A) e9 r
但大家有緣同一論壇上,都無謂用呢呢D字眼呀~

評分次數

• admin

就以呢個Post為例.....; j7 D- N& u/ }4 p" Z2 o9 M; y1 ?* Z
【人都死光了嗎???!!!】
2 p7 ]+ R# g* B. T  H4 m& J) q自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
" s) g7 l" o8 \/ u& b  N
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
& K, [* b% g, u你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???

評分次數

• admin

- W/ H6 S. A* H- z! k$ a所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!   ]# S, S( G  Z5 i$ c* K; m
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???6 i; ?0 E3 D) y5 j) M  W- S5 u/ C2 p
e_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
你自己話ban幾耐...你唔講我就判$ m3 W' u' [8 {6 }$ }6 [1 K+ Y$ R9 ~
d228216 發表於 2010-4-2 11:05 PM
% n+ O, x3 q) D8 P* {# j+ t% }3日吧 !!!
* m8 n$ B8 Z# x; k& H* L' d
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! / l2 N) M. [# [0 M3 p8 o' h+ a
你唔記得我推崇快樂互X主義嗎???
4 s. R6 g+ l" O5 z7 ?+ i2 P7 @7 ue_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
講左【吹水版】唔可以講粗口0 ]# g3 i: q2 R! W! r
呢一個post我已經可以禁你言啦.....
9 U1 s; m" S4 {1 W6 I/ J* a呢D咪叫唔好要我難做囉...6 ~  U' h* t" ~$ \/ z
呢D野我當睇唔到有幾閒姐?但其它會員用你做版,我就大大鑊啦
) Q" ]# p7 m; ]; F9 V' Q我真係好希望你可以明我講咩~
2 `! L( f9 O2 C7 c3日吧 !!!
$ N& R0 F1 h, T8 K' ae_e 發表於 2010-4-2 11:07 PM
3日,你服唔服先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。