<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
. O5 {. P% B( y
我唔知甘生有無前科,但若果係以言入罪...! A/ `) X6 J0 s0 ?7 ?
不過又係嘅,香港已經被偉大嘅共慘黨解放左12年有多,梗係要入鄉隨俗啦.
/ t2 v$ g" [& [9 h" H劉曉波大大隻前車係度,甘生你都唔醒水小小,就真係抵X死啦. ...
# a4 A. W$ E# \: _* ^9 |8 I+ ^! a7 xWinters 發表於 2010-4-2 10:06 PM
1 B, a- S% R* b+ M以言入罪?? 講就係冇罪?
" s5 E& l4 @5 r  i9 T9 t' o如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.9 B6 u' a; r8 X$ b9 [( s) d
8 ^  Z% O: m5 n, g  t4 z
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.  C: Y9 _6 j/ \3 {" M: [: [$ F

2 b8 V  k( X! U0 c至於依單野, 個人榮譽事少, 甘生間唔中就病發, 要版主落吓藥中和吓, 咁大家先玩得長久.

評分次數

• admin

( r' b+ B7 q6 _  _% K" W6 x
以言入罪?? 講就係冇罪?: B2 v% \0 Z" ?) r- h# Z
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯.
" @3 Y( Q6 T* @5 U9 E* ?1 M: b( b: F+ A; e( k
我唔知果位劉曉波大大有冇罪, 喺香港單單睇吓電視新聞, 睇兩份報紙就肯定係片面之詞, 有冇內情, 一般人唔知, 我唔比批評.
! D/ G$ L8 C# L2 K, W
, [# q! g' a4 U至於依單野, 個人榮譽事少 ...
" ?: J" r7 m6 i+ f( Ud228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
% G. d" d# U8 g3 h. F! ^
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,
, X8 \% P. o) N  L. p5 X4 U5 A) L(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
( X2 c/ Q1 g; a& M6 B/ [
我個FILE仲厚過電薄 , 如果法律有追膠權 , 我大概揹10幾20條罪 ,( R# |$ p( Z2 Q8 o5 D. i
(一半係同色文有關) , 但D版主連劉大叔案都唔知 , 就削左D拉~~/ W/ b( c, Y! @9 X7 y
e_e 發表於 2010-4-2 10:40 PM
查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~" {% F6 g* y6 g( b% t0 M  s
如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~! v  l2 e; y1 H; w  Y, c+ C# S

% c' a% d$ s7 |/ v% {* Q5 O3 v一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦...

評分次數

• admin

查實......你唔好覺得自己File咁厚仲可以自由自在發言就好得戚~$ f5 m6 y6 b9 @: a' ]2 ]+ ~& i
如果你真係咁威,你就唔使用呢個A/C上黎~
2 y, t* X; k  r1 O, s6 \" s% I7 B* e& \
一場朋友...我地大家都唔想你消失,但有時你都唔好要我地難做啦... ...: _/ s5 }! I) g" W" w0 t8 ]
自由神 發表於 2010-4-2 10:45 PM
* n  S& u4 h( q* |  v有幾難做???
% d5 j- V7 A0 l4 b3 n( A. Q6 @我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐$ j0 c5 L# u# N' P3 j0 y
閣下認這就犯了癲覆嗎???
  P3 R5 V3 ?5 }
有幾難做???
. Q9 ]" E! \$ k' X我一直話我係第二個網插版主 , 同建議下版友插版主姐
9 j$ K/ e8 @4 B1 E, D閣下認這就犯了癲覆嗎???
/ U8 Z) |' T' He_e 發表於 2010-4-2 10:49 PM
就以呢個Post為例.....
  E& f0 @. I  J5 s3 J【人都死光了嗎???!!!】<--就算真係靜,少人留言
- H* N8 P% c& Q' p# Y4 C+ P都可唔可以用詞唔好用【死】字呢?版友無得罪你掛?
8 @; U+ G3 i3 `& |$ p1 M無上黎就話人地死?- ?) e3 A. f  \& i9 d  v

# Z  p' s$ c2 T1 A! ^2 L/ c係!你可以有你用詞既選擇,你亦唔係認真話人地【死】' Y( O+ }$ _/ \/ p3 Q' q
但大家有緣同一論壇上,都無謂用呢呢D字眼呀~

評分次數

• admin

就以呢個Post為例.....
# E  |" a5 k, L【人都死光了嗎???!!!】0 ]7 f- T  J! ?" @+ _9 D
自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
) m6 p: b% v6 S
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
+ \) {) Z- X; K+ s1 C1 p你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???

評分次數

• admin

Z0 o% d7 c/ A
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!! 0 I% S: Z& l9 @, }1 g4 v" a
你唔記得我推崇快樂互吊主義嗎???
  X) y& D- v. ~/ B! |" oe_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
你自己話ban幾耐...你唔講我就判
0 \3 h0 `) w5 f/ d+ m) W) \d228216 發表於 2010-4-2 11:05 PM
" K# J' S) M, k- @8 m+ l3日吧 !!!
  m2 _& `" Y; L& N( s" s# b7 `7 [1 X
所以我喜歡大家狂吊我呢 !!!
$ v6 m7 h" J. ^( }你唔記得我推崇快樂互X主義嗎???
) S/ N! y, n/ I# He_e 發表於 2010-4-2 11:00 PM
講左【吹水版】唔可以講粗口; x  ^8 f% `  ~" G0 w: h5 e3 I
呢一個post我已經可以禁你言啦.....- @7 r; ~% O: a# j
呢D咪叫唔好要我難做囉.... M- r8 {  i# V9 J) ?: c6 T
呢D野我當睇唔到有幾閒姐?但其它會員用你做版,我就大大鑊啦
! Q- {8 y# C+ s. i+ Y! b我真係好希望你可以明我講咩~
; T) S0 p- a) [$ ~4 C' f
3日吧 !!! - L5 t! ~2 L. n4 l+ J3 T. R
e_e 發表於 2010-4-2 11:07 PM
3日,你服唔服先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。