<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!
返回列表 回復 發帖
3日,你服唔服先?
1 z6 H9 O# K1 a+ ]! {* v* \7 z自由神 發表於 2010-4-2 11:09 PM
禁言3日之後永久禁訪

評分次數

就以呢個Post為例.....0 k% o+ t1 E! O3 n9 a
【人都死光了嗎???!!!】
1 j$ M5 ?$ W9 N$ P& P# q5 a自由神 發表於 2010-4-2 10:55 PM
- x5 z' j# g/ w9 e$ e# Z, d& b$ D我都唔知講乜好,只可以用 " >>> "黎形容我嘅反應.3 k5 _: H$ p) d% s/ {% J( J6 V
死光了只係打個比方,我話26fun成個死城咁,係想講26fun水靜鵝飛,唔通我咁樣就係咒各版友去死?
% O, l* F7 z- u4 p+ }9 [3 X/ C當然,同一番話,聽者各有不同意會.不過我相信大部份人都唔會當係一回事.
$ F1 ~& t! K7 f  }# u5 P! B可能版主你係平時聽到朋友同你講:"喂,近排死左去邊呀?"/或者比阿爸阿媽話:"你個死仔!"個陣,都會話:
: [  J, v: L: P0 ~; p7 P"可唔可以用詞唔好用【死】字呢?我無得罪你掛?"
7 Y6 ?  V% Y2 x, [/ b# M# J' c係咁嘅話我都無計

評分次數

• admin

" n, J& X* y$ k
我都唔知講乜好,只可以用 " >>> "黎形容我嘅反應." m; v6 J  K2 u4 @) f/ ]
死光了只係打個比方,我話26fun成個死城咁,係想講26fun水靜鵝飛,唔通我咁樣就係咒各版友去死?
8 @" W/ C7 h: s8 |+ d5 a當然,同一番話,聽者各有不同意會.不過我相信大 ...
3 e7 d9 i' C) `% j# C6 w3 tWinters 發表於 2010-4-2 11:39 PM
你同佢思緒近,可以接受佢果套
4 K# p) Q9 E* R1 h% D; U) H8 d並唔代表其它版友接受得到1 F5 ]1 d3 C1 x. c! ^# [1 G
唔怕講,我平時都係咁講野,隨時仲粗俗過佢
6 u' v5 r& x8 M4 A) j
1 h5 n5 ~  ^$ ^3 ]不過呢度係有版規,會員有義務去尊守% K% ^; I3 Q* b5 B
當然會員有權講佢想講的,但我亦有權做我應該做的

評分次數

• admin

你同佢思緒近,可以接受佢果套
6 ]5 {. ]$ Q" t& X4 _2 |% I3 g並唔代表其它版友接受得到7 q- d) J' {+ {
唔怕講,我平時都係咁講野,隨時仲粗俗過佢' U- `- }# d" u3 e+ L

/ `' D7 z5 _* U( `5 J7 X# W5 y% k不過呢度係有版規,會員有義務去尊守  c* N1 q+ d/ M( {& C) N* W
當然會員有權講佢想講的,但我亦有權做我應該做的 ...' I' O- h& b1 }
自由神 發表於 2010-4-2 11:43 PM
  k5 ^/ I5 p1 F( L3 |9 u! r5 r5 ~首先我要澄清我同佢嘅思緒係唔相近,起碼我對六十幾歲嘅熟女無興趣先
6 T- ?( Y2 D+ J# j% m% Y5 H至於版主你講嘅版規,請問係咪講以下呢條呢?
* m2 p' [# E; b2 l-1.5嚴禁發表裸露及不雅的圖片,文字內容亦不能過份猥褻3 [$ e1 w$ X2 L0 D. e
係嘅話請問版主甘生係因為個"X"字被罪家係因為個"死"字被罪?
8 ], y, _6 g. a9 x5 o係前者嘅話我無異議,但若果係後者嘅話我就真係無奈.
% g/ O# P. P# d5 i, T如果版主你話佢個句"死光了"我接受到,唔代表其他版友接受到,
. F  C/ G$ c4 T& f6 T" k3 O橫豎呢排興公投,呢度又有個投票系統.不如咁呢,由各版友就此"死"字表態呢.

評分次數

• admin

+ G7 X8 a8 g$ [1 e1 J6 t- Z以言入罪?? 講就係冇罪?& l9 j8 `( F% d; t1 X! C& o0 c1 I/ ?6 R  x
如果你認為上網就講咩都得, 咁你就錯." z( A' {0 O7 ^  z; R# d
d228216 發表於 2010-4-2 10:34 PM
8 ~8 `& G1 g% N9 b: O$ Q1 C
嗱首先版主你唔好扣我帽子,我從來無講過講乜都無罪,無論係現實定係網上世界都絕對唔係.
7 l) e  n) D- d$ Q6 g就攞近掛高 登個條友為例,佢因為係網上話要炸死曾蔭權,強姦同非禮學生妹而被定罪,我直程舉手讚成.
. \4 B% c! X4 ]
- q2 U* w7 M9 N- G- Q; S, t我唔知甘生佢有無用粗口黎辱罵版主你,因此我無法就此評論.6 T. V: k* @5 ~
但如果版主你覺得甘生佢"OK , 這證明 .... 你是盲的 !!!"呢句- W, i/ z6 G9 Y% E& q! R" V話可以入罪,我都無話可說

評分次數

• admin

甘仔high左,特登插版主,擺到明「摟小」,9 i. D, \/ E" q0 O) @& r
佢自己都認,有乜好講啫?
) B* f' ^3 B" @
5 n  d" h: S% J, g. y; V7 x& s0 x- v6 w* G呢D叫:求仁得仁 0 u; p1 Z) H9 u1 _
9 n( ~9 }; E$ D% J! O- }1 K
何況3日啫,唔係掛住佢掛得咁緊要呀...

評分次數

• admin

; k  l. Q/ v# P% V3 t% [0 L2 v' ~首先我要澄清我同佢嘅思緒係唔相近,起碼我對六十幾歲嘅熟女無興趣先
5 j4 K5 E8 m. U/ e至於版主你講嘅版規,請問係咪講以下呢條呢?9 c- f9 W# E: W! s2 E6 k; {
-1.5嚴禁發表裸露及不雅的圖片,文字內容亦不能過份猥褻。
; e, {. g( f3 C+ h# a/ W係嘅話請問版主甘生係因為個"X"字被罪 ...$ @8 i8 ]" e; d) ]2 X
Winters 發表於 2010-4-2 11:56 PM
公投?好笑啦,為佢而公投?% [. Z% L, p/ Y% p
4 k, g* I. v1 W1 o' L
都係果句,我既責任係保障大部份既會員可以o係度安心留言

評分次數

• admin

公投?好笑啦,為佢而公投?
. Z1 P% i$ J7 |- X9 s0 x* V. L" |
都係果句,我既責任係保障大部份既會員可以o係度安心留言
6 S' R! v3 u6 H自由神 發表於 2010-4-3 12:09 AM
' p- [& f+ }' M
為單單一個"死"字公投,梗係唔夠認為"死"字會引起版友們不安好笑啦
& H1 B+ E  e# t7 j0 r( g
6 O# y/ z2 x- W4 L- i我明白到版主你嘅職責,因為我都第度都有做版主,都明比人小絕對唔好受.2 ^5 _) \( K* F) J/ J8 I
不過,勸版友唔好用"死"字,我始終覺得係荒謬絕倫.

評分次數

• admin

: {* A2 }# N7 w! ?& l8 {- l9 y+ z* B為單單一個"死"字公投,梗係唔夠認為"死"字會引起版友們不安好笑啦. g( v- L  T  Q. ~' L
$ k; w; n4 M: O) t2 ]" k( c% ^5 E1 n
我明白到版主你嘅職責,因為我都第度都有做版主,都明比人小絕對唔好受.! e0 @3 ^- Q  J% f" P
不過,勸版友唔好用"死"字,我始終覺得係荒謬絕倫. ...! c" A# v, @$ x5 U* X
Winters 發表於 2010-4-3 12:15 AM
世界之大,論壇之多~
: _9 v; A: G. V% I% H* P# r各有各法啦~
; v3 Z; E) w6 {& \與其針著個【死】字,倒不如諗下點解我唔一黎就ban?
; c) e' i; `+ N9 i要以言入罪,佢留言之外我要搞佢有幾難?
# V2 b) M" [- \7 z1 M我絕對唔想任何一個會員離開,只想大家都開心輕鬆o係度玩~

評分次數

• admin

0 L: b; X3 r) h+ I4 Q0 G為單單一個"死"字公投,梗係唔夠認為"死"字會引起版友們不安好笑啦
$ e; e( b. `+ i$ E. M8 M8 |0 q$ N% C; X' I
我明白到版主你嘅職責,因為我都第度都有做版主,都明比人小絕對唔好受.9 S. T  @" |# f0 Q/ u
不過,勸版友唔好用"死"字,我始終覺得係荒謬絕倫. ...
" c2 d  I! t4 D2 H" k0 g2 RWinters 發表於 2010-4-3 12:15 AM
8 ~7 M  M9 i. H冰封三尺非一日之寒...e_e已死, 夠否真正復活...看天.

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人都死光了嗎????!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。