<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
老老實實, 好普通咋喎........旺角大把呢d 貨喎.......
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:03 PM
我地ED草根, 獨下魚旦, 食串牛什, 已經好滿足
我地ED草根, 獨下魚旦, 食串牛什, 已經好滿足
d228216 發表於 2010-4-5 22:09
咁你係草根, 我物做樹皮咯衰公~
你估家陣篤魚蛋牛雜平咩? 閒閒地篤吓呢樣篤吓嗰樣都要成舊水啦~
咁你係草根, 我物做樹皮咯衰公~
你估家陣篤魚蛋牛雜平咩? 閒閒地篤吓呢樣篤吓嗰樣都要成舊水啦~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:12 PM
你識唔識人做音嚮代理...識就同我吊下佢地, D野賣咁Q貴...有間叫信和音嚮代理..隻CD轉盆, 英國賣5皮野包VAT, 香港最低零售價要$67300
岩岩先講完...要D Cup呀
你識唔識人做音嚮代理...識就同我吊下佢地, D野賣咁Q貴...有間叫信和音嚮代理..隻CD轉盆, 英國賣5皮野包VAT, 香港最低零售價要$67300
d228216 發表於 2010-4-5 22:18
我有d 朋友係做影音嘅.........不過我就唔知佢地邊間打邊間喎.......
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

你部嘢係唔係只得嗰間叫信和嘅做代理咖?
岩岩先講完...要D Cup呀
自由神 發表於 2010-4-5 22:19
岩岩先講完...要一班D Cup呀
岩岩先講完...要一班D Cup呀
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:26 PM
搵左一個先啦...
一個之後先2個,之後先一班班咁黎啦
搵左一個先啦...
一個之後先2個,之後先一班班咁黎啦
自由神 發表於 2010-4-5 22:28
嘩.........賢哥你講到好似儲錢咁喎~
咁搞法, 你物可以儲女儲到上市?
嘩.........賢哥你講到好似儲錢咁喎~
咁搞法, 你物可以儲女儲到上市?
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:31 PM
邊有人咁巴幣~
溝女一黎就一班咁溝既先?
你我估我係大皇B咩!
頂~原來放埋聽日,就要番學啦
仆街!咁L快既?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。