<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
岩岩先講完...要D Cup呀
自由神 發表於 2010-4-5 10:19 PM
go ahead

640 x 901 PIXEL下載

嚇死人嫁大佬
我有d 朋友係做影音嘅.........不過我就唔知佢地邊間打邊間喎.......
**** 本內容被作者隱藏 ****

你部嘢係唔係只得嗰間叫信和嘅做代理咖? ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:25 PM
係呀...chord blu , 我買咗個解碼..諗住砌一套, 點知突然由46000加到67000
邊有人咁巴幣~
溝女一黎就一班咁溝既先?
你我估我係大皇B咩!
自由神 發表於 2010-4-5 22:31
我嗰d 叫歷史喇, 盞比人笑榕樹頭講古, 提嚟做乜吖?
不過我覺得如果個心係唔會定嘅話, 擺明車馬比對方知道自己係"眼望一件, 口啗一件, 手楂一件, 心諗一件" 咁就上道d~
心花啫, 無話當對方唔係寶喎~ 越花嘅男人, 對女人就要越好, 越要細心越要關心!
咁樣嘅男人, 越會令女人越著迷..............
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

男不壞女不愛? 大錯特錯! 女人不愛男人壞, 只愛男人心思快~

評分次數

頂~原來放埋聽日,就要番學啦
仆街!咁L快既?
自由神 發表於 2010-4-5 22:33
唔怪得之呢幾日成街人啦, 搞到我同ruby 都唔知乜事, 原來公眾假期~
死佬你顧吓我先得咖~~~~ 嚇7死人咩~~~~
我嗰d 叫歷史喇, 盞比人笑榕樹頭講古, 提嚟做乜吖?
不過我覺得如果個心係唔會定嘅話, 擺明車馬比對方知道自己係"眼望一件, 口啗一件, 手楂一件, 心諗一件" 咁就上道d~
心花啫, 無話當對方唔係寶喎~  ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:46 PM
金句!
好在你做左老襯~
如果唔係真係天下男人之災
唔怪得之呢幾日成街人啦, 搞到我同ruby 都唔知乜事, 原來公眾假期~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:48 PM
癡線~真係通街都係人!
成個假出左一次街咋
同家人去左Lamma lsland行山
點知山上面既人仲多過山下面呀小
癡線~真係通街都係人!
成個假出左一次街咋
同家人去左Lamma lsland行山
點知山上面既人仲多過山下面呀小
自由神 發表於 2010-4-5 10:50 PM
仲要發現...香港好多自由行
係呀...chord blu , 我買咗個解碼..諗住砌一套, 點知突然由46000加到67000
d228216 發表於 2010-4-5 22:37
嘩...........加得咁狼嘅?
等我聽日問吓人有無路搭先, 有我就彈個電話比你contact~
慳番d 錢請我地篤魚蛋都好吖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。