<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
金句!
好在你做左老襯~
如果唔係真係天下男人之災
自由神 發表於 2010-4-5 22:49
有幾災呀大佬, 成個地球咁多女人, 邊駛咁騰喎~
癡線~真係通街都係人!
成個假出左一次街咋
同家人去左Lamma lsland行山
點知山上面既人仲多過山下面呀小
自由神 發表於 2010-4-5 22:50
清明喎! 嗰d 係咪真係人嚟咖?
快d 去搵呀司徒法正問問先啦~~~
仲要發現...香港好多自由行
自由神 發表於 2010-4-5 22:51
我同ruby 都係自由行喎~
有幾災呀大佬, 成個地球咁多女人, 邊駛咁騰喎~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:55 PM
近排放松左心情,成日欣賞女性
發現香港靚女真係唔少嫁都~
不過無咩邊個你係識既咁解嫁咋XD
清明喎! 嗰d 係咪真係人嚟咖?
快d 去搵呀司徒法正問問先啦~~~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:57 PM
咁大鑊?
日光日白仲要上到山先蒲頭?
咁有運仔,我真係要買Mark Six啦~
我同ruby 都係自由行喎~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:57 PM
仲有而家通街都係地產經紀.....
有D仲要癡9線...
我咁既樣都會走埋黎問:XX喎~萬5一尺,有無興趣去睇睇?

我O L曬咀~
近排放松左心情,成日欣賞女性
發現香港靚女真係唔少嫁都~
不過無咩邊個你係識既咁解嫁咋XD
自由神 發表於 2010-4-5 22:57
終於都大個仔, 識欣賞女仔喇咩?
唔識嘅物去識咯, 一個eye contact, 對方嘅反應已經係allow or not 嘅訊號; ok 嘅就同佢方笑一笑, 然後大大方方同對方say hi 問吓對方知唔知邊度有好嘅餐廳, 想約個朋友去飲杯嘢, 對方答你嘅話就講: 咁唔知您可唔可以同我交個朋友去呢間餐廳飲杯嘢呢?
呢個開場白都幾work 咖, 就算對方係兩三個人都ok, 邊個話係街識唔到女仔呢?
咁大鑊?
日光日白仲要上到山先蒲頭?
咁有運仔,我真係要買Mark Six啦~
自由神 發表於 2010-4-5 22:58
咁嗰d 前輩等緊後輩上山吖嘛! 一年一次喎~
嘩, 呢鑊你發達喇, 今晚好去排隊等投注站開門喇~
終於都大個仔, 識欣賞女仔喇咩?
唔識嘅物去識咯, 一個eye contact, 對方嘅反應已經係allow or not 嘅訊號; ok 嘅就同佢方笑一笑, 然後大大方方同對方say hi 問吓對方知唔知邊度有好嘅餐廳, 想約個朋友去飲杯嘢 ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 11:05 PM
呢招係有型喎!

eye contact點睇嫁?我驚sense錯訊號XD
咁嗰d 前輩等緊後輩上山吖嘛! 一年一次喎~
嘩, 呢鑊你發達喇, 今晚好去排隊等投注站開門喇~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 11:07 PM
我而家就網上login整番注先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。