<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
嘩...........加得咁狼嘅?
等我聽日問吓人有無路搭先, 有我就彈個電話比你contact~
慳番d 錢請我地篤魚蛋都好吖~
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 10:52 PM
家陣2手都起埋價
仲有而家通街都係地產經紀.....
有D仲要癡9線...
我咁既樣都會走埋黎問:XX喎~萬5一尺,有無興趣去睇睇?

我O L曬咀~
自由神 發表於 2010-4-5 23:00
地產經紀真係堅呀! 嗰日一落機返酒店沖完涼楂車入紅館, 嗰d 地產經紀直情撲去我車頭, 我以為佢地想扮交通意外屈錢呀, 我一停佢地衝埋嚟比張賣樓廣告我先知乜事~
想問下.....
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
家陣2手都起埋價
d228216 發表於 2010-4-5 11:10 PM
6皮果件野
地產經紀真係堅呀! 嗰日一落機返酒店沖完涼楂車入紅館, 嗰d 地產經紀直情撲去我車頭, 我以為佢地想扮交通意外屈錢呀, 我一停佢地衝埋嚟比張賣樓廣告我先知乜事~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-5 11:11 PM
果度新開左幾間呀,搞到我行去食Lunch都要過5關斬6將咁

成幾皮野一尺,我點可能會係你地既Target MKT呀
真慘....佢唔願減價.....
真慘....佢唔願減價.....
自由神 發表於 2010-4-5 11:16 PM
冇回音..shit
呢招係有型喎!

eye contact點睇嫁?我驚sense錯訊號XD
自由神 發表於 2010-4-5 23:08
ok 咖, 由淺入深學起就啱咖喇~

eye contact 要視乎對方係一個人定係成班人, 如果一個人嘅話, 佢對你嘅眼神接觸有反應嘅話, 會先望去第二度, 過大約4-5秒後會再望返你睇吓你係唔係仲望住佢 (咁你就梗係唔好眼都唔斬眼定定咁啦, 叫你啤佢咩? ); 當佢望去第二度嘅時間, 你可以施施然換個位置, 如果係ok 嘅佢會追你個位咖喇, 然後你先再望番佢位置, 等佢知你的確係望緊佢唔係佢錯覺, 咁女仔嗰一刻就已經會好多嘢諗咖喇~
當然, 呢種timing skill 好需要經驗, 撞吓板你就會慢慢上手get 到咖喇~

成班人就遲d 先學啦, 中班嚟咖~
家陣2手都起埋價
d228216 發表於 2010-4-5 23:10
2手都會起價? 古董呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。