<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
舉細牌都冇你咁高
小小康 發表於 2010-4-6 12:06 AM
代價
快D 引佢買多部
等我可以借埋
有你呢啲高人指點、睇住,佢實有運行
小小康 發表於 2010-4-6 00:08
我老喇........收皮咖喇.........唔識溝女咖喇...............
我直情唔知點解你可以7到咁添呀~~~
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:09 AM
3年之前...我連女性係咩都唔太知.....
我邊有諗過呢一刻,會變成咁先得嫁
我前同佢食飯,我成日望其它台既女仔
仲o係度寸佢唔夠人靚~
佢成日都小我嫁~~~
依你咁講,佢實唔信嫁
自由神 發表於 2010-4-6 00:09
就係要佢唔信!
但係女人就係咁, 點唔信都鍾意聽, 咁先死~
你講完佢一定話你亂噏咖, 咁你就可以答: 嗱, 話您唔靚又鬧, 話您靚又唔信...........咁我下次話您有氣質好未?

最重要嘅唔係女人信唔信, 係你嘅說話可唔可以令佢開心令佢回味呀............賢哥(繼續嘔血 )
我老喇........收皮咖喇.........唔識溝女咖喇...............
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:11 AM
宜家轉咗係啲女去溝你
呢鑊PK.............真係想買..........
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:08 AM
Chord 係高科技音嚮, 英國貴族聲, 抽象外形, 真係每件產品都係藝術品

600 x 450 PIXEL下載

521 x 640 PIXEL下載

640 x 479 PIXEL下載

640 x 476 PIXEL下載

589 x 640 PIXEL下載

Invicta CPA 8000_L WHT.jpg

Invicta CPA 8000_L WHT.jpg (61.6 KB)
750 x 556 PIXEL下載

3年之前...我連女性係咩都唔太知.....
自由神 發表於 2010-4-6 00:15
3年之前...我連結婚係咩都唔太知.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。