<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
就係要佢唔信!
但係女人就係咁, 點唔信都鍾意聽, 咁先死~
你講完佢一定話你亂噏咖, 咁你就可以答: 嗱, 話您唔靚又鬧, 話您靚又唔信...........咁我下次話您有氣質好未?

最重要嘅唔係女人信唔信, 係你嘅 ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:15 AM
最重要嘅唔係女人信唔信, 係你嘅說話可唔可以令佢開心 令佢回味呀<--呀頂!又岩喎!
佢地成日記埋D我講過但都唔記得左既野.......

咪嘔血死住~等我死得眼敝先
Chord 係高科技音嚮, 英國貴族聲, 抽象外形, 真係每件產品都係藝術品
d228216 發表於 2010-4-6 12:16 AM
起碼等於一個新界間三、四百呎單位價錢
宜家轉咗係啲女去溝你
小小康 發表於 2010-4-6 12:16 AM
You're DAMN right
而加賣巨無霸個廣告個女仔叫咩
好熟口面唔知邊到見過甘
mnbvc 發表於 2010-4-4 10:12 PM
Photo/ Video?
正一衰公~
係唔係去你講嗰間乜春春信和先有實物睇呀?
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:10 AM
係..好好招夫的...

980 x 1386 PIXEL下載

宜家轉咗係啲女去溝你
小小康 發表於 2010-4-6 00:16
婚變都似~
有d 人, 把口就話"靚女對你放電我都唔驚"
隻手就捉到我成隻手臂紅晒..........
呢d 物係女人咯~

評分次數

3年之前...我連結婚係咩都唔太知.....
我邊有諗過呢一刻,會變成咁先得嫁
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:17 AM
大皇B-->老襯
快D 引佢買多部
等我可以借埋
自由神 發表於 2010-4-6 12:11 AM
橫掂都係就一野左 Chord Red  啦.

19皮
Chord 係高科技音嚮, 英國貴族聲, 抽象外形, 真係每件產品都係藝術品
d228216 發表於 2010-4-6 00:16
死佬d 口吻成個sales 咁............
音嚮我就真係唔曉喇, 不過外形真係型仔, 心都郁埋~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。