<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
橫掂都係就一野左 Chord Red  啦.

19皮
d228216 發表於 2010-4-6 12:20 AM
19皮
我唔夠pok借.....
婚變都似~
有d 人, 把口就話"靚女對你放電我都唔驚"
隻手就捉到我成隻手臂紅晒..........
呢d 物係女人咯~
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:19 AM
宜家積有元配、二太、三太.........
起碼等於一個新界間三、四百呎單位價錢
小小康 發表於 2010-4-6 12:18 AM
佢有學生產品3-4K USB解碼..~至旗艦幾10皮一件
死佬d 口吻成個sales 咁............
音嚮我就真係唔曉喇, 不過外形真係型仔, 心都郁埋~
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:21 AM
買咗套Hi-Fi ,睇嚟要換埋啲單位先可以發揮晒套Hi-Fi 嘅優點
呀頂!又岩喎!
佢地成日記埋D我講過但都唔記得左既野.......

咪嘔血死住~等我死得眼敝先自由神 發表於 2010-4-6 00:18
成日話我唔教你, 今日收貨啦, 服未?

評分次數

I'm too old............I'd received skin...........I don't know how to catch females' heart..............
佢有學生產品3-4K USB解碼..~至旗艦幾10皮一件
d228216 發表於 2010-4-6 12:23 AM
大富大貴人家嘅商店
成日話我唔教你, 今日收貨啦, 服未?
BOYDWAN 發表於 2010-4-6 12:24 AM
服~
敢問大皇...如何知曉一位女子對你有興趣呢?
係..好好招夫的...
d228216 發表於 2010-4-6 00:19
要代支咖?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。