<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
神兄咪咁衰啦....
kalos 發表於 2010-4-2 11:10 PM
兄弟~我為佢好咋~
佢咩情況大家心照~襯未太深,斬定情根好過~
女既擺曬放姿態係無心同版友諗呢樣野嫁啦~
與其咁上心,倒不如早日放棄~
兄弟~我為佢好咋~
佢咩情況大家心照~襯未太深,斬定情根好過~
女既擺曬放姿態係無心同版友諗呢樣野嫁啦~
與其咁上心,倒不如早日放棄~
自由神 發表於 2010-4-2 11:12 PM
神兄, 我知你係對佢好, 亦都睇到個事實係點嘅...
唉... 感情事真係好難講, 一切隨緣啦~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
神兄, 我知你係對佢好, 亦都睇到個事實係點嘅...
唉... 感情事真係好難講, 一切隨緣啦~
kalos 發表於 2010-4-2 11:31 PM
當然啦~我地唔可以為佢做決定
值唔值就睇佢啦~始終果個女既o係佢心目中咩價值,得佢自己清楚~
我知大家為我好…講真,佢喺我心目中真係好重建要,不過正因為呢個原因,加上我都知我係應該放棄,而且我喺msg度已經同佢講咗我唔會再提呢樣嘢…我同佢只會係永遠嘅好朋友……

評分次數

我知大家為我好…講真,佢喺我心目中真係好重建要,不過正因為呢個原因,加上我都知我係應該放棄,而且我喺msg度已經同佢講咗我唔會再提呢樣嘢…我同佢只會係永遠嘅好朋友…… ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-3 12:19 AM
我知大家為我好…我都為你好!講真,佢喺我心目中真係好重建要,愈得不到覺得佢好重要,是正常反!不過正因為呢個原因,加上我都知我係應該放棄,我睇法不同!佢雖然講到做朋友義無反顧,但佢話會給你手信,這表示仍有機會做朋友,有機會做朋友就咩都可以扭轉乾坤,我好明女人,近日我教一個男性朋友追我個好姐妹,果然在我意料之中!無可能發生的事都發生了,因我個好姐妹大過個男成5-6年,又食煙又紋身,我個好姐妹好抗拒話不能接受他這幾樣野,但有信心的我一番的通水教路給個男性朋友,真的搞定了,他們二個是我預料的一拍即合!但而且我喺msg度已經同佢講咗我唔會再提呢樣嘢…我同佢只會係永遠嘅好朋友……世事無絕對,只要你不是太過其貌不揚,所謂永遠的朋友都可以變成你想要的結果!
TO: LADY

仲有冇機會我唔知(雖然我始終都覺得係冇)…我淨係知我早幾日同朋友去咗澳門玩(順便冷靜吓自己,唔好諗佢幾日),去完返嚟接住就返新工,點知我原來都係一樣咁掛住佢……我尋晚發夢,見到自己喺巴士站度撞到佢,同佢等同一班車,之後喺巴士度我仲忍唔住攬住佢………哈…原來我對佢,始終都係淡化唔到…哈…黐線!!!

評分次數

ThomasKoon 發表於 2010-4-9 09:47 AM[/quote]
仲有冇機會我唔知(雖然我始終都覺得係冇).超乎現實的事當然無機會呢!但人是感情動物,只要不氣餒積極的去感動,有些事是可以掌握的,視乎自己如何掙取,胆大心細面皮厚是取勝良招,若不能放下自尊好難會有佳人投懷送抱的!…我淨係知我早幾日同朋友去咗澳門玩(順便冷靜吓自己,唔好諗佢幾日),去完返嚟接住就返新工,點知我原來都係一樣咁掛住佢……我尋晚發夢,見到自己喺巴士站度撞到佢,同佢等同一班車,之後喺巴士度我仲忍唔住攬住佢………哈…原來我對佢,始終都係淡化唔到…哈…黐線!!日有所思夜有所夢!這可能是單思病!愛情雖美麗,但郤如烈酒般難於承受!你要保重吧!
ThomasKoon 發表於 2010-4-9 09:47 AM
愛情雖美麗,但郤如烈酒般難於承受!你要保重吧!
goodnicelady 發表於 2010-4-9 13:40
所以我飲竹葉青算lu~
所以我飲竹葉青算lu~
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 01:52 PM
我不飲酒!不知竹葉青烈不烈!但你的太太是否純過竹葉青呢﹖哈哈!所以不會烈﹖
啱吖,超乎現實嘅嘢係冇可能…無奈我想同佢一齊,咪就係超乎現實囉,始終我同佢,永遠都只是朋友……我知膽大心細係好重要,不過我可以做嘅已經做咗,佢都講到明我哋只係朋友,我仲可以點……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。