<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
唔好【兄】前【兄】後啦~哈哈:咁神哥就不可以叫咯﹖神弟呢﹖
人家年齡唔大呢 知道!我都好細咋!

只是【取易捨難】.....個人覺得感情事從來沒有難易之分!咁又係!得到就易!兩情相悅就最好!
只有深淺之分,主客之分!對!請問你可否講我知你之前提到的那段感情是深還是淺呢﹖
真的動心了,主動追求,自然身不由己,變得很難~對!一廂情願真的好難!幸好我未試過!
反之,由你去選擇接受不接受,自然變得容易啦~對!幸好我從未試過單戀!只試過相思!小妹好幸運,每次總是他人狂追……搞到落荒而逃…
goodnicelady 發表於 2010-4-9 11:24 PM
神弟?你中意啦~我做開契弟嫁啦
我唔細,不過大唔透
當然...能夠相悅,同步,一定最好~
我會話,...好深...可幸而家慢慢步出中...
你咁靚女,點會喎
狂追?跑馬拉松?
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 11:16 PM[/quote]真係唔慌唔有趣咯~咁搞笑﹖
太太最近學人煲湯, 搞到我父母屋企個廚房火蠋咁滯, 一日內打爛碟同碗嘅比率等如我成家人一年嘅總和..噢!聽完我想在你附近開碗碟鋪!
每次聽到打爛嘢聲我就衝入去睇吓佢有無整親, 每次都話無事推番我出去, 結果我最後決定搬張櫈坐喺廚房門口!哈哈!笑死我咯……!簡直可愛死的咯
一個星期內我飲過多種唔同"風味"嘅青紅蘿蔔煲豬骨, 終於都知何謂唔湯唔水.............唔食物中毒都叫神蹟; 我母親大人都算有情有義, 一方面讚佢新抱仔有心機, 一方面叫佢個仔我自己一個人飲晒佢!!!哈哈哈哈……作生…簡直好一瑒笑片…
連我父母個工人見到我嘅慘況都忍唔住笑出嚟.........做我老婆真係唔駛識煮飯咖, 比我保住條命仔得咖喇~笑到無命! 你係乜野搞笑細胞黎架﹖…
真係唔慌唔有趣咯~
太太最近學人煲湯, 搞到我父母屋企個廚房火蠋咁滯, 一日內打爛碟同碗嘅比率等如我成家人一年嘅總和..........
每次聽到打爛嘢聲我就衝入去睇吓佢有無整親, 每次都話無事推番我出去,  ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 11:16 PM
Boydwan~ 好耐無見喇~ 好幸福喎~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
Boydwan~ 好耐無見喇~ 好幸福喎~
kalos 發表於 2010-4-9 11:36 PM
自由神 發表於 2010-4-9 11:31 PM[/quote]神弟?你中意啦~我做開契弟嫁啦…哈哈哈 比你地搞到無命工作咯…
我唔細,不過大唔透…我都一樣呢!
當然...能夠相悅,同步,一定最好~梗係呢!
我會話,...好深...可幸而家慢慢步出中...可惜咯!但我好似有機……
你咁靚女,點會喎 你又知﹖不過我真係幾多人追架!尤其是鬼……
狂追?跑馬拉松?簡直走到喘氣呢!差不多馬拉咯…
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
神弟?你中意啦~我做開契弟嫁啦…哈哈哈 比你地搞到無命工作咯…
我唔細,不過大唔透…我都一樣呢!
當然...能夠相悅,同步,一定最好~梗係呢!
我會話,...好深...可幸而家慢慢步出中...可惜咯!但我好似有機……
你咁靚女,點會喎 你又知﹖不過我真係幾多人追架!尤其是鬼……
狂追?跑馬拉松?簡直走到喘氣呢!差不多馬拉咯…
goodnicelady 發表於 2010-4-9 11:39 PM
長命工夫長命做,又點會無命做喎
我大唔透~不過熟透嫁啦
你都覺得係呀?咁姐係我無錯嫁啦可?
有機?係呀.....有機會笑我做左3年傻仔
俾鬼.....追?我聽過訓覺果陣俾鬼壓咋....
差不多馬拉....姐係半馬
未死得,你呢?

自由神 發表於 2010-4-9 11:44 PM[/quote]長命工夫長命做,又點會無命做喎 就因為比你二個版主笑死,所以無命工作呢…
我大唔透~不過熟透嫁啦 即是煮熟了…熟先合宜…
你都覺得係呀?咁姐係我無錯嫁啦可? 無錯無錯……神弟好叻…
有機?係呀.....有機會笑我做左3年傻仔 咁架﹖我點會咁樣笑你呢﹖人地心事都唔明0既﹖
俾鬼.....追?我聽過訓覺果陣俾鬼壓咋...係呀!二樣都試過呢!
差不多馬拉....姐係半馬講真架!
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 11:16 PM笑到無命! 你係乜野搞笑細胞黎架﹖…
goodnicelady 發表於 2010-4-9 23:33
1.當你坐喺廚房門口, 每隔20分鐘就聽到跌嘢聲同碎片聲...............你好快就會發覺夜晚瞓覺都有呢種聲喺耳邊嚮起, 醫生會話你知呢種叫幻聽, 思覺失調嘅一種.
2.當你飲咗一星期唔可以肯定係湯定水嘅青紅蘿蔔煲豬骨後, 你就會發現原來湯同水係同一種味道.
3.當你老婆不斷問你味道好唔好嘅同時, 你會發覺就算佢真係比杯水你, 你都會不自覺話佢手勢好, 好味道.
4.當你母親大人好狠心叫你一個飲晒煲湯嘅時侯, 你會好有衝動想同佢脫離母子關係.
5.當你老婆話不如今日唔煮飯仔, 出街食飯嘅時侯, 你會驚覺原來一件咁簡單嘅事都可以令自己感動流涕.
6.當你同老婆行街街嘅時侯, 佢問你有乜想要, 你會發現你唯一嘅願望係同佢講, 叫佢唔好再煲湯.
7.當你老婆夜欄人靜枕邊細語問你, 愛佢d 乜嘅時侯, 你會不期然答, 愛佢只因為識佢嘅時侯, 佢唔會煲湯.
8.當你發現我再無留字嘅時侯, 相信我已經食物中毒死咗..........

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。