<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Boydwan~ 好耐無見喇~ 好幸福喎~
kalos 發表於 2010-4-9 23:36
兄弟! 好耐無見! 別來無恙吖嘛?
我幸福...........好幸福..............好幸福呀.............嗚.................
長命工夫長命做,又點會無命做喎  就因為比你二個版主笑死,所以無命工作呢…
我大唔透~不過熟透嫁啦 即是煮熟了…熟先合宜…
你都覺得係呀?咁姐係我無錯嫁啦可? 無錯無錯……神弟好叻…
有機?係呀.....有機會笑我做左3年傻仔 咁架﹖我點會咁樣笑你呢﹖人地心事都唔明0既﹖
俾鬼.....追?我聽過訓覺果陣俾鬼壓咋...係呀!二樣都試過呢!
差不多馬拉....姐係半馬講真架!
goodnicelady 發表於 2010-4-9 11:52 PM
笑死咁咪好囉~做人至重要開心快活姐~
你唔熟唔食
我真係叻?有無分加
我明...我明嫁...你唔忍心笑我姐...
嘩?俾鬼又追又壓~你要用紅筷子夾中指
我知你講真嫁...你咪跑得好快囉
1.當你坐喺廚房門口, 每隔20分鐘就聽到跌嘢聲同碎片聲...............你好快就會發覺夜晚瞓覺都有呢種聲喺耳邊嚮起, 醫生會話你知呢種叫幻聽, 思覺失調嘅一種.
2.當你飲咗一星期唔可以肯定係湯定水嘅青紅蘿蔔煲豬 ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 11:57 PM
哈哈! 你小心老婆大人睇到你咁樣形容佢呀!簡直笑死無命賠呀!……好想再和你們這班笑神傾下去!但我這幾天做野做到半死!頸梗背痛!上來娛樂吓!誰知笑到頭痛添!我而家要食止痛葯瞓啦!等閒再回你們吓……
哈哈! 你小心老婆大人睇到你咁樣形容佢呀!簡直笑死無命賠呀!……好想再和你們這班笑神傾下去!但我這幾天做野做到半死!頸梗背痛!上來娛樂吓!誰知笑到頭痛添!我而家要食止痛葯瞓啦!等閒再回你們吓…… ...
goodnicelady 發表於 2010-4-10 12:05 AM
保重身體呀
哈哈! 你小心老婆大人睇到你咁樣形容佢呀!簡直笑死無命賠呀!……好想再和你們這班笑神傾下去!但我這幾天做野做到半死!頸梗背痛!上來娛樂吓!誰知笑到頭痛添!我而家要食止痛葯瞓啦!等閒再回你們吓…… ...
goodnicelady 發表於 2010-4-10 00:05
我一路回佢一路睇咖, 不過佢中文唔好所以我一路回一路講番比佢聽, 佢笑到喊咗兩次啦~
休息多d, 休息夠再上嚟同我地玩啦, 我好多辛酸史咖陰公~
see you~
睇緊機票去goldcoast... 又要破財喇... 我好想換新電話呀
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
兄弟! 好耐無見! 別來無恙吖嘛?
我幸福...........好幸福..............好幸福呀.............嗚.................
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 11:58 PM
梗係耐啦~ 你都唔理吓我
你就好啦~ 咁幸福... 我玩緊long d呀....
好羨慕你屋企可以有咁多嘢打爛呀~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
We all need that person who can be true to you
’Cause I'm lonely and I'm tired
Once again
睇緊機票去goldcoast... 又要破財喇... 我好想換新電話呀
kalos 發表於 2010-4-10 12:45 AM
又飛?好鬼有錢
我一路回佢一路睇咖, 不過佢中文唔好所以我一路回一路講番比佢聽, 佢笑到喊咗兩次啦~
休息多d, 休息夠再上嚟同我地玩啦, 我好多辛酸史咖陰公~
see you~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-10 12:11 AM
耶~~~ 又晒幸福
Once again
我原本搵到au$19... 而家無咗喇...
要俾多好多呀....
實俾人鬧喇
Once again
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。