<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
我原本搵到au$19... 而家無咗喇...
要俾多好多呀....
實俾人鬧喇
kalos 發表於 2010-4-10 12:50 AM
哈,平野無好呀
係同一間航空公司嘅特價機票... 點知轉頭就賣晒
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
係同一間航空公司嘅特價機票... 點知轉頭就賣晒
kalos 發表於 2010-4-10 01:00 AM
你大鑊啦咁
買唔到新電話喇...
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
We all need that person who can be true to you
’Cause I'm lonely and I'm tired
Once again
買唔到新電話喇...
kalos 發表於 2010-4-10 01:15 AM
想換咩機?
motorola milestone 或者 nexus one~
Once again
LADY: 我之前試過癲到SAVE咗張佢嘅相喺電話,諗住見唔到個人,望吓張相都好吖(好似好變態咁),不過尋晚DELETE咗……

BOYDWAN兄: 嫂子真係利害,煲到唔同“風味”嘅豬骨湯…哈哈!
LADY: 我之前試過癲到SAVE咗張佢嘅相喺電話,諗住見唔到個人,望吓張相都好吖(好似好變態咁),不過尋晚DELETE咗……

BOYDWAN兄: 嫂子真係利害,煲到唔同“風味”嘅豬骨湯…哈哈! ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-10 09:24 AM
人之常情~
I know many ppl do this~
BOYDWAN 發表於 2010-4-9 11:57 PM[/quote]
原來搞笑都有咁多個point!你叫我點樣正經做野呀!﹖笑都笑到肚抽根啦…
1.當你坐喺廚房門口, 每隔20分鐘就聽到跌嘢聲同碎片聲.你好快就會發覺夜晚瞓覺都有呢種聲喺耳邊嚮起, 醫生會話你知呢種叫幻聽, 思覺失調嘅一種.
哈哈哈:精神病原來咁黎!亞嫂真有影響力!
2.當你飲咗一星期唔可以肯定係湯定水嘅青紅蘿蔔煲豬骨後, 你就會發現原來湯同水係同一種味道.咁有難度0既湯都煲到!勁呀!哈哈!
3.當你老婆不斷問你味道好唔好嘅同時, 你會發覺就算佢真係比杯水你, 你都會不自覺話佢手勢好, 好味道.遺心話原來講得咁易…哈哈
4.當你母親大人好狠心叫你一個飲晒煲湯嘅時侯, 你會好有衝動想同佢脫離母子關係.原來做人新婦搞分化用呢朝就得!哈哈!
5.當你老婆話不如今日唔煮飯仔, 出街食飯嘅時侯,你會驚覺原來一件咁簡單嘅事都可以令自己感動流涕.亞嫂想感動你就可以日日用呢朝咯!哈哈!
6.當你同老婆行街街嘅時侯, 佢問你有乜想要, 你會發現你唯一嘅願望係同佢講, 叫佢唔好再煲湯.亞嫂真幸福和真叻!想唔做野咁樣就得!
7.當你老婆夜欄人靜枕邊細語問你, 愛佢d 乜嘅時侯, 你會不期然答, 愛佢只因為識佢嘅時侯, 佢唔會煲湯.真易話為!我都想講我唔識煲湯…哈哈哈…
8.當你發現我再無留字嘅時侯, 相信我已經食物中毒死咗..........想自殺最好朝數!哈哈…
自由神 發表於 2010-4-10 12:00 AM[/quote]笑死咁咪好囉~做人至重要開心快活姐~ 係啫!都唔使笑得咁攞命呀!
你唔熟唔食 係呀!唔好同我咁熟呀!小心我食左你呢!
我真係叻?有無分加 有分加!但在心中加就得架啦!因我不是版主…
我明...我明嫁...你唔忍心笑我姐... 哈哈哈……你咋傻扮懞啦!
嘩?俾鬼又追又壓~你要用紅筷子夾中指 係呀!我照辦……哈哈…
我知你講真嫁...你咪跑得好快囉讀書時都未跑得咁快呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。