<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
我今日完全明白, 我老婆嘅青紅蘿蔔煲豬骨原來未算勁, 佢嘅烤肉先係最犀利嘅........
我母親大人仲要同我講: 呀仔, 你有無諗過新抱仔好錫你呢?
我: 我當然知啦媽咪, 所以佢唔會謀殺親夫, 係誤殺親夫咖咋.... ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:18 AM[/quote]噢!咁死在愛心飯餸湯上,總算幸福死咯…哈哈哈……
咪同我地傻住, 去氹你要氹嘅人先, 咪分心呀~
聽日先同你傾~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:19 AM
多謝晒~ 可惜個死人iphone又hang機喇...
次次都係咁...
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
多謝晒~ 可惜個死人iphone又hang機喇...
次次都係咁...
kalos 發表於 2010-4-11 12:24 AM
努力啦!朋友!祝你好運咯……
試下去解決啦~
問題姐!有問題姐係有答案嫁啦
自由神 發表於 2010-4-11 00:17
唔係喎.........我問ruby 幾時唔再做廚房實驗佢無比答案我喎..........
做人去得盡D好~笑要笑得最開心呀Ma笑得最開心梗係好啦!最敝笑死咋!
食啦食啦~唔怕話埋你知,我都有D肉地嫁係﹖食得太多肥肉怕會胆固醇偏高喎!
認真番先...個人覺得心中既分重要過一切啦~Right? right!你在我心中的「分」都幾重要架!
我真傻嫁 如果唔係點會無女朋友喎~ 男人想要女友點會無喎﹖肯追就大把啦!更何況神弟你呢﹖
夾左中指就以後無鬼煩你啦! 夾左都仲有喎﹖點算呢﹖
讀書點會跑得快嫁~哽係無書讀先開始要跑既姐!因讀書時先有體育堂喎!無讀書就無機會跑呢!不過有一次我被人打劫後患左恐懼症,每逢見到尾後有人跟我就跑得特別快喎!快到我d朋友以為我發生乜事添!總之那次心理恐懼症就怕一個人回口,所以後來到 我拍拖時,男友不送我回家我就會不跟那個男友拍拖咯…
goodnicelady 發表於 2010-4-11 12:21 AM
笑死有咩所謂呀~
咁又唔係好多肥肉~只係唔係排骨仔黎囉
好高【分】,好高好高【分】!
真係無喎~ 點追女仔嫁?
咁...只有一個原因,你太靚
送女朋友番屋企男朋友應該做嫁喎~係咪先?
我噢!咁死在愛心飯餸湯上,總算幸福死咯…哈哈哈……
goodnicelady 發表於 2010-4-11 00:24
至弊佢整完, 食咗幾舊之後都忍唔住話喊吐番出嚟呢 !
佢仲同我講咁鹹唔好食喇.......但係就咁嘅樣

結果...........我都係搵命搏, 仲要話好食!  味道啱啱好!
我諗佢比樽鹽我叫我食晒佢, 我都係話好食!  味道啱啱好! 咖喇..........
要做一個維護老婆尊嚴嘅老公, 真係要同死神搏鬥咖...............
唔係喎.........我問ruby 幾時唔再做廚房實驗佢無比答案我喎..........
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:28 AM
你做左老襯就要硬食嫁啦
努力啦!朋友!祝你好運咯……
goodnicelady 發表於 2010-4-11 12:27 AM
多謝您呀~ 其實我之前都有睇開您嘅post o架, 不過太難我真係唔識答...
您都要努力加油呀~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
We all need that person who can be true to you
’Cause I'm lonely and I'm tired
Once again
你做左老襯就要硬食嫁啦
自由神 發表於 2010-4-11 00:34
我諗住去學氣硬功, 有乜都硬食咖喇~
至弊佢整完, 食咗幾舊之後都忍唔住話喊吐番出嚟呢 !
佢仲同我講咁鹹唔好食喇.......但係就咁嘅樣

結果...........我都係搵命搏, 仲要話好食!  味道啱啱好!
我諗佢比樽鹽我叫我食晒佢, 我都 ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:34 AM
我突然覺得你好型呀...
Once again
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。