<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
iphone hang緊, 我仲諗緊sms點打嘛~~
佢已經瞓咗啦~ 聽朝先會睇到sms~
kalos 發表於 2010-4-11 00:44
打自己兩巴先啦, 咁佢就知你痛定思痛喇~
我終於發現原來我老婆整得最好嘅係甜品!
佢整嘅思樂冰真係一絕!
佢話我串佢喎...........
笑死無所謂﹖咁都啱0既!咁起碼不會苦死咯!
咁即是半肥瘦﹖咁先好食喎!但點樣先可以食到咁好肉地呢﹖
係喎!分分分!我成日都好想老師比高分我架!但老師話無得再比喎!因我都滿分咯……咭咭…
追女仔﹖叫ruby夫君教你啦!佢可以追到個咁另的老婆!居然乜野千變萬化0既湯都煲得咁有難度!勁勁勁!
我太靚﹖唉!好彩你無見到我啫,否則嚇到你想走路……不是我走咯……
送我返家﹖可惜我之前的男人好無風度呢!所以我不要佢啦……

goodnicelady 發表於 2010-4-11 12:43 AM
生命長而唔開心,咁有咩為喎
你咪出左個post囉~薯仔炆呀Ma

o係我眼中你一向都係滿分嫁啦
佢就哽係要啦~ 但係你都要教嫁!
唔會啦~我好sure你係靚女一名
女朋友都唔送....咁送邊個喎
我終於發現原來我老婆整得最好嘅係甜品!
佢整嘅思樂冰真係一絕!
佢話我串佢喎...........
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:54 AM
思樂冰 7仔買嫁下話?
叫我呀?  我老婆話唔介意有女仔鍾意我, 不過就只準我鍾意佢一個, 其他諗都唔駛諗喎.........所以我已經自斷經脈唔識追女仔咖喇~
妳放心啦, 賢仔見到妳唔會走咖, 因為佢不良於行只會識叫姐姐抱咖~
...
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:51 AM
姐姐抱<--哽係啦
思樂冰 7仔買嫁下話?
自由神 發表於 2010-4-11 00:57
梗係啦, 如果唔係佢點會話我串佢喎~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:51 AM[/quote]叫我呀? 係叫你呀! 我老婆話唔介意有女仔鍾意我, 不過就只準我鍾意佢一個, 其他諗都唔駛諗喎.........所以我已經自斷經脈唔識追女仔咖喇~你唔識唔代表唔識教呀﹖
妳放心啦, 賢仔見到妳唔會走咖, 因為佢不良於行只會識叫姐姐抱咖~哈哈哈!唔係麻﹖你講笑定講真呀﹖不過你講笑講到都是無句真呢!
男人幫女人開車門, 送女仔返屋企, 扶女仔上落樓梯過馬路.......呢d 都係基本禮儀, 如果連呢份細心都無, 學乜人追女仔? 不過, 今時今日好多男人都無呢方面常識喇..........唉!如你有睇過我之前的post就知我是個無要求的人!偏偏我前夫就是個咁0既人!乜都無……!花心、暴力、不養家、婚外情……多到我都唔記得咁多問題啦就有……好彩塞翁失馬,焉知非福……原來我離了婚先知有咁多人追我……我還有巿場,尤其是鬼……哈哈……
排隊呀!!!! 咪打尖呀!!!!
梗係啦, 如果唔係佢點會話我串佢喎~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 01:03 AM
話時話,我成幾年無食過啦
都唔記得咩味
排隊呀!!!! 咪打尖呀!!!!
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 01:04 AM
Ruby姐唔係o係旁邊咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。