<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
自由神 發表於 2010-4-11 12:56 AM[/quote]生命長而唔開心,咁有咩為喎 對呀!我的人生最精彩是這幾年呀!亦都最開心是這幾年呀!
你咪出左個post囉~薯仔炆呀Ma 噢!乜你咁留意我架﹖真感動咯!你對我咁好我點捨得炆你呢﹖
o係我眼中你一向都係滿分嫁啦
唉唷!唔係麻﹖受寵若驚添!
佢就哽係要啦~ 但係你都要教嫁! 有Ruby夫君咪得咯!我行埋一邊咯…
唔會啦~我好sure你係靚女一名 噢!唔係麻﹖我要照吓鏡先得!
女朋友都唔送....咁送邊個喎當然啦!當然啦!有風度0既人係得人鐘意0既!
你這二個版主大帝真係笑死我咯……多謝你們陪我開玩笑呀!!我要趕工呀!遲些再玩!哈哈!
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:51 AM
係叫你呀!
你唔識唔代表唔識教呀﹖
哈哈哈!唔係麻﹖你講笑定講真呀﹖不過你講笑講到都是無句真呢!
唉!如你有睇過我之前的post就知我是個無要求的人!偏偏我前夫就是個咁0既人!乜都無……!花心、暴力、不養家、婚外情……多到我都唔記得咁多問題啦就有……好彩塞翁失馬,焉知非福……原來我離了婚先知有咁多人追我……我還有巿場,尤其是鬼……哈哈……goodnicelady 發表於 2010-4-11 01:03
係叫你呀!  
到~
你唔識唔代表唔識教呀﹖
我話唔識都無人信咖啦~
哈哈哈!唔係麻﹖你講笑定講真呀﹖不過你講笑講到都是無句真呢!
哎呀, 話明講笑就係要開心笑嘛, 真定假都無所謂啦, 嘻嘻哈哈先係重點嘛~
唉!如你有睇過我之前的post就知我是個無要求的人!偏偏我前夫就是個咁0既人!乜都無……!花心、暴力、不養家、婚外情……多到我都唔記得咁多問題啦就有……好彩塞翁失馬,焉知非福……原來我離了婚先知有咁多人追我……我還有巿場,尤其是鬼……哈哈……
女人只要有自信肯好好保養打理自己, 點會無市場? 要明白花要讓人知道香, 人才會懂得珍惜; 若然花不讓人知道是花, 人就會視之如草芥了.
男人錫女人應該, 女人讓男人了解女人該錫更應份~
話時話,我成幾年無食過啦
都唔記得咩味
自由神 發表於 2010-4-11 01:05
係好好味~
Ruby姐唔係o係旁邊咩?
自由神 發表於 2010-4-11 01:06
佢咬咗我兩啖啦..............
生命長而唔開心,咁有咩為喎 對呀!我的人生最精彩是這幾年呀!亦都最開心是這幾年呀!
你咪出左個post囉~薯仔炆呀Ma 噢!乜你咁留意我架﹖真感動咯!你對我咁好我點捨得炆你呢﹖
o係我眼中你一向都係滿分嫁啦 唉唷!唔係麻﹖受寵若驚添!
佢就哽係要啦~ 但係你都要教嫁! 有Ruby夫君咪得咯!我行埋一邊咯…
唔會啦~我好sure你係靚女一名 噢!唔係麻﹖我要照吓鏡先得!
女朋友都唔送....咁送邊個喎當然啦!當然啦!有風度0既人係得人鐘意0既!
goodnicelady 發表於 2010-4-11 01:12 AM
放心啦~你往後既日子一定仲開心呀
哈~唔留意你我留意個喎 唔炆?咁...炸啦
哈哈~我有排寵你~你有排驚
唔得呀!你都要教嫁! 你都到我單身掛
因住呀!會靚爆鏡嫁!
我都算叫做有風度嫁
打自己兩巴先啦, 咁佢就知你痛定思痛喇~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 12:52 AM
我唔會俾機會佢再話我白痴o架~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
你這二個版主大帝真係笑死我咯……多謝你們陪我開玩笑呀!!我要趕工呀!遲些再玩!哈哈!
goodnicelady 發表於 2010-4-11 01:15 AM
唉呀~有工要趕就出聲呀Ma~
我唔會俾機會佢再話我白痴o架~
kalos 發表於 2010-4-11 01:20
你應該話, 唔再比機會自己亂嚟呀兄弟~
聽日去買先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。