<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
係叫你呀!  
到~
你唔識唔代表唔識教呀﹖
我話唔識都無人信咖啦~
哈哈哈!唔係麻﹖你講笑定講真呀﹖不過你講笑講到都是無句真呢!
哎呀, 話明講笑就係要開心笑嘛, 真定假都無所謂啦, 嘻嘻哈哈先係重點嘛~
...
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 01:16 AM
女人只要有自信肯好好保養打理自己, 點會無市場? 要明白花要讓人知道香, 人才會懂得珍惜; 若然花不讓人知道是花, 人就會視之如草芥了.男人錫女人應該, 女人讓男人了解女人該錫更應份~本來我今晚要通頂開工架啦!但你這幾句話真是無得頂咯……可能由於有你這類好人,讓我發覺我在這世上好重要……哈哈哈……
我都off 喇, 老婆大人催瞓教..............see you guys~
唉呀~有工要趕就出聲呀Ma~
自由神 發表於 2010-4-11 01:21 AM
出聲係咪你幫我手做先﹖
本來我今晚要通頂開工架啦!但你這幾句話真是無得頂咯……可能由於有你這類好人,讓我發覺我在這世上好重要……哈哈哈……

goodnicelady 發表於 2010-4-11 01:23
實話實說, 不要埋沒自己魅力, 隱藏自己自信.
我們都知妳是花, 所以我們珍惜.
see you sweety~
出聲係咪你幫我手做先﹖
goodnicelady 發表於 2010-4-11 01:25 AM
我們都知妳是花, 所以我們珍惜.<--金句呀!
實話實說, 不要埋沒自己魅力, 隱藏自己自信.
我們都知妳是花, 所以我們珍惜.
see you sweety~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 01:27 AM
晚安哥哥~
你應該話, 唔再比機會自己亂嚟呀兄弟~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 01:22 AM
你又講得好似幾有道理喎... 等我又諗吓先~ 晚安~
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
5323# goodnicelady

唉…擺又成日見住,忘記唔到…唔擺又捨不得、放不低………我之前知佢去旅行,專登玩嘢話手信乜都唔要,淨係要張佢嘅相,仲要簽埋名,點知佢叫我自己去信和
買,冇癮……(因為佢讀書嗰陣,真係好似廣末涼子㗎,我諗相似度差不多有90%,不過而家可能人大咗,已經唔算太似,得返70-80%左右,我鍾意廣末,都係因為佢喳)……我同佢冇咗聯絡嘅咁多年,我都係望下廣末啲相,就當自己見到佢…而家諗諗下,其實自己都幾戇居,反正都冇見咁多年,如果當年唔係成日睇住廣末啲相,或者老早就已經對佢淡咗,咪唔使搞到咁囉……

唉……自己早排成日都叫佢,唔好為咗一個心入面根本冇自己嘅人唔開心…但其實我又何嘗唔係處於一個咁嘅狀態…我同佢根本就冇分別……

你哋尋晚睇嚟傾得好開心咁WO………唉………

評分次數

5397# ThomasKoon 廣末涼子
Come on buddy~
Cheer up~Let's join the sweety, lovely, hapi chat
5397# ThomasKoon  廣末涼子
Come on buddy~
Cheer up~Let's join the sweety, lovely, hapi chat
自由神 發表於 2010-4-11 12:56 PM

i can enjoy to chat have you all, but I think I can't happy until I can stop to love her.....

唉…“我愛的人,不是我的愛人,她心裡每一吋,都屬於另一個人…”
節錄自:陳小春~我愛的人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。