<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
實話實說, 不要埋沒自己魅力, 隱藏自己自信.
我們都知妳是花, 所以我們珍惜.
see you sweety~
BOYDWAN 發表於 2010-4-11 01:27 AM[/quote]那你是惜花人!Ruby有福了!有魅力自然會散發,而我也不其然的散發了,怎會埋沒呢!自信也是自然流露的,要隱藏都隱唔0黎!我當然是花啦!但不是路邊的野花,是清香撲鼻的家花!不過你要珍惜的是你家中的花!而我這等家花留待我的真命天子去珍惜了!
我們都知妳是花, 所以我們珍惜.
自由神 發表於 2010-4-11 01:29 AM
我當然是花,還是魅力四射及清香撲鼻的花,這是你們的金句!﹖﹖﹖﹖哦!即是惜花者!多謝!
ThomasKoon 發表於 2010-4-11 09:45 AM[/quote]唉…擺又成日見住,忘記唔到…唔擺又捨不得、放不低!既然係咁就順其自然咯!強作瀟灑或情痴都是苦事!………我之前知佢去旅行,專登玩嘢話手信乜都唔要,淨係要張佢嘅相,仲要簽埋名,點知佢叫我自己去信和
買,冇癮!正是咁你都要自愛好過咯,都係果句,天涯何處無草呢﹖!……(因為佢讀書嗰陣,真係好似廣末涼子㗎,我不知佢怎樣樣架,因我好少睇日本或韓片架!!我諗相似度差不多有90%,不過而家可能人大咗,已經唔算太似,得返70-80%左右,我鍾意廣末,都係因為佢喳)……我同佢冇咗聯絡嘅咁多年,我都係望下廣末啲相,就當自己見到佢…而家諗諗下,其實自己都幾戇居,情困事實係咁架!反正都冇見咁多年,如果當年唔係成日睇住廣末啲相,或者老早就已經對佢淡咗,咪唔使搞到咁囉……英雄難過美人關!
唉……自己早排成日都叫佢,唔好為咗一個心入面根本冇自己嘅人唔開心…但其實我又何嘗唔係處於一個咁嘅狀態…我同佢根本就冇分別……人總是講就天下無敵,做就無能為力!
 你哋尋晚睇嚟傾得好開心咁WO………唉………係呀!都幾開心搞笑架!因二位德高望重的大帝版主原來好幽默風趣架!總之笑到我咸哂口咯……你都要開開心心的生活呢!或者一齊在這裏講吓笑都會好快忘記她呢!
i can enjoy to chat have you all, but I think I can't happy until I can stop to love her.....

唉…“我愛的人,不是我的愛人,她心裡每一吋,都屬於另一個人…”
節錄自:陳小春~我愛的人 ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-11 05:23 PM
老老實實~你做咩鬼咁中意佢嫁?
我當然是花,還是魅力四射及清香撲鼻的花,這是你們的金句!﹖﹖﹖﹖哦!即是惜花者!多謝!
goodnicelady 發表於 2010-4-11 10:48 PM
我地當然係惜花之人啦~
直頭無花不添
我地當然係惜花之人啦~
直頭無花不添
自由神 發表於 2010-4-11 11:41 PM
小心花粉症呀!
牝丹花下死, 做鬼也風流
牝丹花下死, 做鬼也風流
自由神 發表於 2010-4-12 12:05 AM
只怕你不是牝丹花下死, 做鬼都無得風流咋!
只怕你不是牝丹花下死, 做鬼都無得風流咋!
goodnicelady 發表於 2010-4-12 12:11 AM
咁....做花下泥都唔錯呀!
許志安唱埋出黎添啦
咁....做花下泥都唔錯呀!
許志安唱埋出黎添啦
自由神 發表於 2010-4-12 12:16 AM
歌詞描繪得好正!可惜泥太汅糟!無花欣賞咯…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。