<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
那你是惜花人!Ruby有福了!有魅力自然會散發,而我也不其然的散發了,怎會埋沒呢!自信也是自然流露的,要隱藏都隱唔0黎!我當然是花啦!但不是路邊的野花,是清香撲鼻的家花!不過你要珍惜的是你家中的花!而我這等家花留待我的真命天子去珍惜了!goodnicelady 發表於 2010-4-11 22:45
哈哈, 小弟在花叢中打滾了太久, 對花的香氣早已麻木了~ 不過難得上天待我不薄, 遇上了一棵合心意的小樹, 總算可以向森林道別~
小樹伶俐乖巧, 但尚幼嫩未熟, 小弟還需繼續勞心勞力培植呢............若然未比佢高超廚藝整死的話~
所以時至今日縱有幸不時遇上香花, 都只是感激有餘, 染指免問了; 每次小樹見到小弟被人投懷送抱, 雖然口中酸溜溜但心裡對小弟還是一百個放心的~
無他, 小弟的免疫系統比較奇特, 心一定就對其他異性有抗體了; 每天兩小口玩玩玩談談談, 24小時也不夠用呢~

只要妳保持這份自信, 總會找到惜花人的, 相信以妳眼光一定可以找到最好的真命天子; 這裡的我們都只是小花農呀, 對女會員當然珍惜了, 但和惜花者層次就得差太遠了~
good luck sweety~

評分次數

Ruby 喉嚨痛呀, 可能作感冒.........但喉嚨痛得嚟又識哇哇聲喊..........當佢發現我親自下廚煮嘢比佢食嗰陣.
蝦.............唔知佢係感動吖, 抑或係發現原來佢老公煮嘢食叻過佢呢?
room service d 香蕉船佢都話唔好食, 睇嚟都係詐嬌多...........都係要我出街買佢先話好食, 等我買幾桶大嘢返嚟等佢變大肥婆先~

評分次數

• 自由神

哈哈, 小弟在花叢中打滾了太久, 對花的香氣早已麻木了~ 不過難得上天待我不薄, 遇上了一棵合心意的小樹, 總算可以向森林道別~
小樹伶俐乖巧, 但尚幼嫩未熟, 小弟還需繼續勞心勞力培植呢............若然 ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-12 09:09 PM
唉唷!我的人生經歷太多坎坷了……!美麗的愛情曇花一現……留下 的也只是無限的慨嘆、唏噓……每當寂靜無聲的晚上……總是如此的落幕惆悵……回望死的已死、失的已失、痛的已痛、傷的已傷……無限悲愁也不能再承受了……真不知為何有太多的他們圍繞著我……掙過你死我活……為免蜂擁而上的蜂蜂蝶蝶令我這棵迷茫的蓮花迷茫眼亂,我都不會再投下任何一段情咯!曾經滄海令人愁……曾經淚眼停不了……!!!現在享受我的世界算咯……所以一有蜂蝶出現我都介紹哂給我的姐妹們!免煩咯……

評分次數

我呢D大細路難D啦~ 細路都會有一日成長卦﹖但我知你內心是成熟的人呢!
讓嫁讓嫁!除左大是大非啦 咁就乖啦!當然大是大非就要做男子漢咯!呢d先得人鐘意呢!
唔癲癲地又點保護自己女人呀 乜癲癲地可以保護女人0既咩﹖未聽過,那我汗顏咯…

Er.睇下大唔大使既姐.... 我懂得理財架!應使時使麻!
我識嫁我識嫁!咁呀Ma 嘩!你這個頑皮鬼呀!
好野!多個家姐 (仲可以扮細路添好野!多個契弟!可以扮姐姐!玩吓咋!
goodnicelady 發表於 2010-4-12 07:26 PM
查實...我真係唔細嫁啦~“細路”離我好遠啦~ 都話我唔止內心...連肉體都成熟嫁
得人鐘意?真既?但...點解無女朋友嫁
哽係啦~唔癲癲地又點會為左一個人仆心仆命咁為佢付出為佢擔憂仲要不求回報喎
識理財添呀?嘩!Lady你愈黎愈有魅力啦!
我平時唔會咁嫁 係Lady你嫁咋
變左契弟添...哈~好開心多個姐姐照顧我
唉……我已經冇放佢啲相喺電話,又冇刻意咁諗佢,但呢兩日佢仲係不斷出現喺我腦海入面………我每次上FB, 都會好自然咁希望見到佢有msg俾我,不過當然啦,我其實都預咗唔會有,係我自己傻啫………

我上星期無意中 ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-12 10:26 AM
別想太多啦~積極面對未來吧~
我真係好想拍拖...
就快23歲仍然都係一"事"無成...
Paul71 發表於 2010-4-12 08:22 AM
我個情況大鑊過你多多聲呀
互勉之
自由神 發表於 2010-4-13 12:14 AM[/quote]查實...我真係唔細嫁啦~乜你可以時大時細架﹖“細路”離我好遠啦~ 我都知你又細又大架啦!都話我唔止內心...連肉體都成熟嫁 咁內外都熟咪好食咯!﹖
得人鐘意?真既?但...點解無女朋友嫁
你唔去追咋麻!只要你一出馬,我相信大把人排住隊等你點秋香啦!

哽係啦~唔癲癲地又點會為左一個人仆心仆命咁為佢付出為佢擔憂仲要不求回報喎 你咁講我又明呀!有時做人就係咁癲架啦!別人笑你太瘋癲,你說他人看不穿!
識理財添呀?嘩!Lady你愈黎愈有魅力啦! 使乜講!我的魅力沒法擋呀!都有幾多人排住隊等我點伯虎啊!嘻嘻!
我平時唔會咁嫁 係Lady你嫁咋嘩!你究竟諷刺我還是讚我呀﹖我是否會令人亂來呢﹖
變左契弟添...哈~好開心多個姐姐照顧我你就想啦!我只識照顧和疼愛我的男人咋!弟弟梗係交給他女友照顧啦!
自由神 發表於 2010-4-13 12:14 AM查實...我真係唔細嫁啦~乜你可以時大時細架﹖“細路”離我好遠啦~ 我都知你又細又大架啦!都話我唔止內心...連肉體都成熟嫁 咁內外都熟咪好食咯!﹖
得人鐘意?真既?但... ...
goodnicelady 發表於 2010-4-13 12:37 AM
食你檸檬唔開心
唉唷!對不起啊!唔好唔開心呀!最多鍚番咯……乖吓 !我講錯野咋!我意思是最好由你女友照顧啦!她照顧不週我先再照顧你啦 !試問世間那有不愛護弟弟的姐姐呢! 關心都來唔切啦!怎忍心不理版主弟弟啊!我講錯野抵罰撞頭埋牆啦! 最多你罰我禁言幾日啦!
試問世間那有不愛護弟弟的姐姐呢!goodnicelady 發表於 2010-4-13 07:03 AM

邊個話冇㗎,我愛嗰個咪係囉……她是傷弟弟心的姐姐……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。