<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
嘩~原來Lady你真係咁正嫁
我幾大...Er...細過ThomasKoon少少啦
要幾多歲?2字頭可以啦~太細個唔掂
自由神 發表於 2010-4-15 12:41 AM[嘩~原來Lady你真係咁正嫁  講真!我是百撘型架 ...
goodnicelady 發表於 2010-4-15 12:48 AM
HIHI , LADY GAGA
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
加曬啦~你班友仔有分多唔覺嫁喎
自由神 發表於 2010-4-15 01:02 AM
加咗都換唔到流量...
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
睇嚟甘仔真係好悶喎....
Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,
when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again
自由神 發表於 2010-4-15 12:55 AM[/quote]好多人鐘意嫁?嘩 咪當我講笑喎﹖真架!
佢咪提過10年前中4、5中意個女仔,大概既歲數都估到既
其實我歸隱山林,所以我都唔知佢幾大!
我成日覺得介紹無用,一定要由相識既過程果一刻就已經可以訂定大家有無機會有無緣份啦~講得對呢!所以介紹完就陪佢地玩一輪,讓他們有機會熟稔呢!
笑乜呢﹖傻甘!
我專X版主架喎 , 好唔襯你地頭先咁 "河蟹" 姐
e_e 發表於 2010-4-15 12:51 AM
係咯!所以你入鄉隨俗呢!
加曬啦~你班友仔有分多唔覺嫁喎
自由神 發表於 2010-4-15 01:02 AM
真係無留意有無加分呢!但威望就好似無喎﹖
好多人鐘意嫁?嘩 咪當我講笑喎﹖真架!
佢咪提過10年前中4、5中意個女仔,大概既歲數都估到既 其實我歸隱山林,所以我都唔知佢幾大!
我成日覺得介紹無用,一定要由相識既過程果一刻就已經可以訂定大家有無機會有無緣份啦~講得對呢!所以介紹完就陪佢地玩一輪,讓他們有機會熟稔呢!
goodnicelady 發表於 2010-4-15 01:20 AM
我知你一定係人見人愛型嫁啦~嘩
一般黎講15、6歲倒讀中4~10年後咪....哈哈,自己計啦你~
相遇也是緣份呀~就好似你我o係呢度相遇一樣
真係無留意有無加分呢!但威望就好似無喎﹖
goodnicelady 發表於 2010-4-15 01:23 AM
我加左好多俾你嫁啦Lady...
我驚緊有人咋我型添啦
加咗都換唔到流量...
kalos 發表於 2010-4-15 01:14 AM
咩呀!自己去【個人中心】換啦...
積分1換1嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。