<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
用IE6 就算見到online 都唔一定嚮度嫁
不過今次真係嚮度咋嘛

用 BD-ROM 睇sd 唔比呀
clkgtr 發表於 2010-4-17 23:56
死喇! 我用緊IE 幾呢? 又真係無為意喎...........
你喺度就得啦, 起碼我叫你你都覆機吖嘛~

BD-ROM 睇sd 又真係未必比喎, 我試過無聊放隻vcd 落ps3 度佢唔比read 喎~
真係攞苦嚟辛...........
邊有人白酒撈雪糕咖! 糖份咁重你有得嘔物偷笑咯, 食壞胃呀傻佬!
BOYDWAN 發表於 2010-4-17 11:55 PM
小份量ok
死喇! 我用緊IE 幾呢? 又真係無為意喎...........
你喺度就得啦, 起碼我叫你你都覆機吖嘛~

BD-ROM 睇sd 又真係未必比喎, 我試過無聊放隻vcd 落ps3 度佢唔比read 喎~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-17 11:59 PM

read 唔到 VCD
你部 PS3 假嫁, 不如比咗我喇
你講到好似食cocaine 咁~

read 唔到 VCD
你部 PS3 假嫁, 不如比咗我喇
clkgtr 發表於 2010-4-18 00:01
唔係喎, 我厚版同薄版都唔得喎...........無理由兩部都假吓話?
話時話, 有假嘅ps3賣嘅咩? 有我就真係要買部送比你個衰公喇~
唔係喎, 我厚版同薄版都唔得喎...........無理由兩部都假吓話?
話時話, 有假嘅ps3賣嘅咩? 有我就真係要買部送比你個衰公喇~
BOYDWAN 發表於 2010-4-18 12:05 AM
哎呀.........咁你咁唔好彩呀, 買2部, 2部都假
比你果部我幫你驗吓咪知囉
本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽
你講到好似食cocaine 咁~
BOYDWAN 發表於 2010-4-18 12:02 AM
好正嫁你講比肥妹知啦...一試難忘
BOYDWAN 發表於 2010-4-18 12:05 AM
BD機係讀唔到VCD
哎呀.........咁你咁唔好彩呀, 買2部, 2部都假
比你果部我幫你驗吓咪知囉
clkgtr 發表於 2010-4-18 00:07
不如你買一部真嘅比我試吓吖, 咁我物知真同假嘅分別咯~
無理由連你都咁唔好彩吖嘛~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。