<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
好好味嫁~
喂~你話住唔住hall好呢?
係就下年住先
自由神 發表於 2010-4-19 01:59
唔貴就要試吓, 畢竟呢d experience 真係唔易有咖
醫生未confirm 之前佢都係把口唔停咖啦~
佢真係好嘢, 朝朝9點去做gym 侷桑拿, 11點返房, 夜晚臨瞓又做一大輪..........簡直係過度活躍症~
佢點會比自己230 吖, 今朝磅重又回落, 97 咋..........:hitwall ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 01:59
大佬..............咪嚇我啦
be honest, now is not stable, suggest u to postpone yr honeymoon.........and BTW, stop 配種 for a while la
belibala 發表於 2010-4-19 01:53
我有諗過咖, 不過個醫生話無問題喎, 都係等後日問清問楚先~
至於配種...........呀大小姐嗰晚一收到醫生電話已經問咗, 佢話醫生答可以繼續喎, 只要唔太過份就得........
我就梗係樂得休息一下啦, 至弊大小姐話唔想我忍得辛苦喎..........我都無講過, 真係明屈呀~
醫生未confirm 之前佢都係把口唔停咖啦~
佢真係好嘢, 朝朝9點去做gym 侷桑拿, 11點返房, 夜晚臨瞓又做一大輪..........簡直係過度活躍症~
佢點會比自己230 吖, 今朝磅重又回落, 97 咋..........:hitwall ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 01:59 AM
Mrs. Wan愈健康就BB Wan愈肥肥白白啦

車!你又叫人去食辣到仆街~原來自己唔食嫁
醉街版主~
你老二成日都飲9醉咖啦
belibala 發表於 2010-4-19 01:59 AM
今朝有酒今朝醉啦
春蛋燒賣<--樓下大排檔執左之後......
我已經唔知邊度有得食
自由神 發表於 2010-4-19 01:55
好多地方都仲有咖, 美心酒樓都有喎......
有嫁!百景呀!雖然無特別,但真係會開
自由神 發表於 2010-4-19 01:55
邊度嚟咖? 食乜咖?
唔貴就要試吓, 畢竟呢d experience 真係唔易有咖
belibala 發表於 2010-4-19 02:01 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽
好多地方都仲有咖, 美心酒樓都有喎......
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 02:04 AM
美心呢D~廿年都唔去一次
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。