<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
放心啦~你大皇B喎~做老豆呢D細雞野,你實搞得掂啦
就係無掌握先會驚喜呀

又清淡D?喂~你搞咩成個老人家咁嫁
自由神 發表於 2010-4-19 02:15
你話呀? 你試比我睇吓吖賢哥~

唔係喎, 我由細到大都係咁, 只係陪人食飯先會多姿多彩咖咋~
食物對我嚟講只係為生存而食, 所以我無乜要求可言咖~
黎緊暑假要做無人工既實習~上大陸
有D驚驚地 D 普通話一般般咋~
自由神 發表於 2010-4-19 02:17
唔驚喎, 溝件北妹等佢同你做翻譯物得咯~
成日覺得佢好似多人去咁~咪唔中意囉
自由神 發表於 2010-4-19 02:17
多人去都唔得? 如果間嘢拍晒烏蠅你去埋我嗰份都得喇~
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 02:25 AM
路過
禾害羞添 禾害羞添
賢哥你得嘅~
一於疊埋心水做姑爺仔, 呢鑊發達喇~
你話呀? 你試比我睇吓吖賢哥~

唔係喎, 我由細到大都係咁, 只係陪人食飯先會多姿多彩咖咋~
食物對我嚟講只係為生存而食, 所以我無乜要求可言咖~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 02:24 AM
我有排都未使試~人家只得果80歲

我同意呀~得我一個人的話~我真係是是但但咁就算嫁啦~真係為維持生命姐
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 02:25 AM
上海姑娘
KT20xx 既女神 細圖做咗手腳 唔駛用Photoshop CS5

禾害羞添 禾害羞添
齊曬啦~個個成日去果度“蒲”
自由神 發表於 2010-4-19 02:23
咁要叫admin 搬寫字樓同搬屋喇, 仲要叫d 佬搬埋去嗰頭住, 叫A佬搬間酒舖過埋去.......嘩! 大project 呀~~~
賢哥你得嘅~
一於疊埋心水做姑爺仔, 呢鑊發達喇~
BOYDWAN 發表於 2010-4-19 02:28 AM
唔要做風水聰二世
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。