<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
咪玩我啦!有關愛情這家野版主你比我叻啦!否則如 何奪得ruby在懷呢﹖
goodnicelady 發表於 2010-4-20 00:42
吓!?  其實...............我只不過係女魔頭手上嘅受害者咋~
<A href="http://www.26fun.com/bbs/thread-225519-1-1.html" target="_blank">http://www.26fun.com/bbs/thread-225519-1-1.html
我愛周澄 發表於 2010-4-20 01:07 AM
你想寫一套 蘿莉控 小說 ﹖ 鐘意寫咪去寫咯,是一個鍛鍊文筆的好方法啊!
咪做宣傳,一陣毒啞埋你呢個A/C
自由神 發表於 2010-4-20 01:17 AM
陰公咯!佢做乜成日亂講野架!﹖佢今次又衰邊科呀﹖
吓!?  其實...............我只不過係女魔頭手上嘅受害者咋~
BOYDWAN 發表於 2010-4-20 01:31 AM
唉唷!講得咁慘﹖你哈佢唔識睇中文呢﹖嘩!受害得好似你咁幸福,又唔怕做受害者咯!嘻嘻!
真係如你所言咯!無所謂啦!緣來就是緣,有緣千里能相會,無緣對面不相逢!
goodnicelady 發表於 2010-4-20 12:46 AM

但唔知會否意味住我倆緣份已盡………

頭先喺公司做完嘢﹐專登打返電話俾佢﹐同佢解釋返到底係咩事....
事原班同事尋日突然間興起話執倉+個場轉DISPLAY﹐搞到尋晚1點幾至走﹐今朝再繼續﹐有個同事屋企有事又返唔到﹐咁我就要頂佢更....我打俾佢將呢件事同佢講返﹐跟住就出現以下嘅對話︰
佢︰咁你而家做完嘢未?
我︰啱啱返咗元朗﹐而家準備去銀行
佢︰咁你今晚出唔出黎呀?
我︰未知呀﹐一陣都唔知仲使唔使返公司﹐要睇下班友仔有冇電話黎先
佢︰你如果有嘢做就下次先食啦
我︰我睇下點啦﹐如果得就打俾你﹐費事班友仔話我冇義氣...反正都放假﹐如果真係要返去幫手嘅咪幫囉﹗
佢︰乜你原來咁抵得諗架咩
我︰我一向都係架啦﹐乜你唔知架咩
佢︰下﹐我真係唔知喎﹐哈哈
我︰唉....好失望、好DOWN﹐識咗咁耐你都唔知.....
佢︰可能你一路都冇咁樣為過我掛...
我︰係你未有咁嘅機會俾我啫....
佢︰可能啦﹐哈哈
(靜咗大概2秒之後)
我︰咁你而家自己一個喺荃灣呀?
佢︰係呀﹐我呢啲中女係咁架啦
我︰搞錯呀傻豬﹐咁快叫自己做中女....玩嘢咩......
佢︰我覺得差唔多啦
我︰咪咁啦.....我晏啲如果唔使返去就打俾你啦﹐你自己小心啲呀﹐拜拜
佢︰拜拜..

唔知點解﹐雖然冇乜特別﹐不過傾完呢個電話之後﹐有一種突如其來嘅SWEET感覺...可能自己諗多咗啦﹐哈﹗

評分次數

但唔知會否意味住我倆緣份已盡………

頭先喺公司做完嘢﹐專登打返電話俾佢﹐同佢解釋返到底係咩事....
事原班同事尋日突然間興起話執倉+個場轉DISPLAY﹐搞到尋晚1點幾至走﹐今朝再繼續﹐有個同事屋企有事又 ...
ThomasKoon 發表於 2010-4-20 03:44 PM
你叫佢做傻豬
但佢叫自己做中女XD
你叫佢做傻豬
但佢叫自己做中女XD
自由神 發表於 2010-4-21 12:44 AM

係WO, 無啦啦叫自己做中女…傻咗…

係WO, 無啦啦叫自己做中女…傻咗…
ThomasKoon 發表於 2010-4-21 09:48 AM
eat that dinner mei ar?

仲未呀…我聽日放假不過有嘢要做…所以要等到下個月至再約佢……我都想快啲……

係WO, 搞乜呢幾日冇晒人GEI....???

仲未呀…我聽日放假不過有嘢要做…所以要等到下個月至再約佢……我都想快啲……

係WO, 搞乜呢幾日冇晒人GEI....???
ThomasKoon 發表於 2010-4-26 09:53 AM
係喎﹖係咪我唔來無人來呢﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。