<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
去呀媽屋企玩, ruby 日日要飲成八杯水份量嘅湯~
岳父岳母後日到香港, 連我d friend, uncle 同 aunti 個個都癲咗!
我已經收到兩架BB 車!
BOYDWAN 發表於 2010-4-25 01:01 AM
即係暗示起碼要生兩個
我頂你個肺咩死仔! 閘住反彈無回頭!
ruby 心情大靚! 日日都扮到靚一靚咁, 佢話依家唔只因為係我做老婆先自豪, 仲有一樣獨一無二嘅嘢係我地嘅喎.............
女人嘅鬥爭心真係可怕~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-25 01:11 AM
哈,佢開心到咁
個bb一定好肥肥白白,好聰明
即係暗示起碼要生兩個
小小康 發表於 2010-4-25 01:12
你咪玩啦~~~ 我老婆已經話遲d 照出嚟如果係孖嘅就要我買部mpv! 千祈唔好呀~~~
哈,佢開心到咁
個bb一定好肥肥白白,好聰明
自由神 發表於 2010-4-25 01:15
佢依家朝朝起身去做瑜珈, 仲叫咗酒店安排一個專教孕婦運動嘅教練, 佢話要做最靚嘅媽咪喎!
但係又怪喎, 佢又未好鍾意食酸嘢, 亦好少作嘔喎.............
佢依家朝朝起身去做瑜珈, 仲叫咗酒店安排一個專教孕婦運動嘅教練, 佢話要做最靚嘅媽咪喎!
但係又怪喎, 佢又未好鍾意食酸嘢, 亦好少作嘔喎............. ...
BOYDWAN 發表於 2010-4-25 01:25 AM
大佬,有左唔係好耐姐
咁快作嘔你就有排受啦
你咪玩啦~~~ 我老婆已經話遲d 照出嚟如果係孖嘅就要我買部mpv! 千祈唔好呀~~~
BOYDWAN 發表於 2010-4-25 01:20 AM
Alphard 350
喂..........過多2個月先公開講啦
2 架就差唔多
大佬,有左唔係好耐姐
咁快作嘔你就有排受啦
自由神 發表於 2010-4-25 01:27
我餐餐見到我屋企人d "大製作", 係我想嘔咋..............
唔好啩............咁大部..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。