<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Liverpool vs Chelsea
返回列表 回復 發帖
唔係喎............
卡奴 半場波都係踢自己,成日想單拖爆入禁區,但冇次成功
講到作戰心態..........
車仔 踢到船頭驚鬼船尾驚咁,驚會先失第1球,都唔敢出力去攻
雙反 利記 好有主場氣勢,攻守都ok喎
但係一失波後,成個 ...
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 01:24 AM
我認為車仔係"睇住黎食", 一來上幾場作客都輸, 尤其熱刺一場更被ko,
所以穩住打係正路, 就算當利物浦會先開紀錄, 到時車仔地一定會發狂反攻...

相反利物浦就唔會咁, 大家心態唔同, 車路士果晚係當決賽黎打...
下季換唔換教頭, 都要時間大執, 基於車仔曼聯阿仙奴無回落既道理, 而熱刺曼城已經"霸"左上黎,
相信利記下季要好多時間去攪, 最後仍係5566....
filter-052fans 發表於 2010-5-4 09:36 AM
A~m~i~g~o...講時講~~最後一輪呢兩隊打決賽....你like邊隊多D ar~~???
我認為車仔係"睇住黎食", 一來上幾場作客都輸, 尤其熱刺一場更被ko,
所以穩住打係正路, 就算當利物浦會先開紀錄, 到時車仔地一定會發狂反攻...

相反利物浦就唔會咁, 大家心態唔同, 車路士果晚係當決賽黎打... ...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 09:39 AM
因為我係 曼聯fans,可能抱住希望和波心態去睇場波,所以睇得唔夠客觀啦
曼聯 下季加油啦一定要2輪都殺死 暴力般 報仇
斷背大聯盟
因為我係 曼聯fans,可能抱住希望和波心態去睇場波,所以睇得唔夠客觀啦
曼聯 下季加油啦一定要2輪都殺死 暴力般 報仇
mK頭ck@G點 發表於 2010-5-4 07:40 PM
都未打last嗰場!!(我係反曼聯的!!!哈!!)
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
A~m~i~g~o...講時講~~最後一輪呢兩隊打決賽....你like邊隊多D ar~~???
Kaz00086 發表於 2010-5-4 07:16 PM
鍾意熱刺多D, 但現實奈何係曼城高D,

星期3曼城有場主場之利ma, 對曼聯阿仙奴佢地都無出盡, 留黎砌維拉同熱刺,

維拉就香左, 熱刺作客一樣衰, 睇下星期3晚咩下場....
都未打last嗰場!!(我係反曼聯的!!!哈!!)
HansChan 發表於 2010-5-4 07:52 PM
喂, 唔通旨意韋根咩....
喂, 唔通旨意韋根咩....
filter-052fans 發表於 2010-5-4 09:06 PM
車仔工廠同紅軍都比佢ko過 (雖然係主場 )
車仔工廠同紅軍都比佢ko過 (雖然係主場 )
SCM 發表於 2010-5-4 09:24 PM
我好想有呢個神蹟, 但no way, 今年因為買波睇左韋根n次, 正宗垃圾,

領隊勁廢, 最正係反勝阿仙奴果場, 連佢自己都唔知咩事....
i mean 你求其出11個人, 一季打38場都有輸有贏架啦, 邊場會贏邊場會輸, 馬天尼斯呢條友, 應該係完全唔會知道...
簡單講, 即係 out of control....

正常情況, 車仔應該好似果晚咁, 上半場就已經炒緊史篤城幾球...

車仔夠義氣就唔好玩野, 唔好輸一球先反勝或者果d補時入波, 唔該!!
我好想有呢個神蹟, 但no way, 今年因為買波睇左韋根n次, 正宗垃圾,

領隊勁廢, 最正係反勝阿仙奴果場, 連佢自己都唔知咩事....
i mean 你求其出11個人, 一季打38場都有輸有贏架啦, 邊場會贏邊場會輸, 馬天尼斯呢 ...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 10:12 PM
睇黎你個晚做大戸wor~~

i mean 你求其出11個人, 一季打38場都有輸有贏架啦, 邊場會贏邊場會輸, 馬天尼斯呢 ...
filter-052fans 發表於 2010-5-4 10:12 PM
冇喇~~~~冇喇~~~~算啦~~~~算啦
斷背大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Liverpool vs Chelsea

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。