<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 翠華opening with New 8 models 9/6/10 ^ ^
返回列表 回復 發帖

see 完生果報............

1   (將於書展出寫真集的新 8模昨日到旺角出席活動兼晒事業線,吸引不少攝影發燒友拿着長短鏡頭獵影,其中有龍友竟對準她們的胸部拍大特寫,但新 8模要顧着揶揄兼攻擊寫真對手 Donut,故未有發現。).......

2    (幾位 o靚模衣着性感,其中以 Rika露出最長事業線,不少男士拿着攝錄機對準她們的胸部拍攝,但她們均不以為意。 Rika談到寫真時表現興奮,她謂已用盡一切身體語言,讀者不看字也可欣賞)..........

models 都話咗唔mind 啦.........
係show 事業線 bor....係擺到明任影 bor......模唔 sell 樣...唔 sell 身材....sell 咩呢?.....

黃帝唔急....太監急( reporters)....
到造訪問時.....d 大DV 夠一樣高抄啦......
出呢份稿嘅記者........過得自己亦要過得人....唔好只淮州官放火....不許民间点燈

我哋各C兄影得happy 就得啦

都知香港記者搵食艱難, 出得來影, 要有心理準備比 d 娛記影到,d 娛記不要"作"得太過份好了, 龍友本身保持返應有操守就 Ok la, 會繼續影同大家分享啦...
https://www.bw2046.com/

有些本會會員joe毒手.   

龍三既忍藏功夫,  見唔到你.

我都以為自己冇去影

避到就避....
避唔到都冇計.........
梗有次中嘅....

帶口罩?......
唔制
又唔係冇面見人
好似幾好影, 個個有單頭影
角都 發表於 2010-6-9 07:38 PM
徬住个要求逐个影嘅娛記先有chance 咋
点及C兄你私影咁盞鬼吖......

又西九...又海濱....又長廊咁好玩吖
剛剛睇電視見到角都.

其實我同你都中彈........
我坐係櫈上......影緊相....左側面中彈
你就正面企...望向台....用機檔住半邊面   
同一個 shot ....under 0.5 秒咋

佢就應d
http://mytv.tvb.com/news/newsmagazine/108356#page-1

我番睇都見唔到自己喎!   你~我就睇到2次.

time : 05 : 15

要用 DVD Recorder 逐格 play 先見到.....
under 0.5 秒 bor..........太短暫 lu........

mytv 個 pause 好難 catch

今午4点8 離場......個場安心過內衣好多...未聽見偷 lens/$$$$   
15/4 (tue) may be 去多一次

行到好累......一個深圳carshow 都夠玩 lu.....
五羊城/京城 carshow......唔玩lu
time : 05 : 15

要用 DVD Recorder 逐格 play 先見到.....
under 0.5 秒 bor..........太短暫 lu........

mytv 個 pause 好難 catch

今午4点8 離場......個場安心過內衣好多...未聽見偷 lens/$$$$   
15/4 (tu ...
chewlun3 發表於 2010-6-11 08:07 PM
mytv 定再都見唔到  

今次車展~~~失望
model quality & quantity  都
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 翠華opening with New 8 models 9/6/10 ^ ^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。