<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)
返回列表 回復 發帖

[時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙   @1 a0 i: Q: o0 o# R$ S) t5 V& x
4 _" `7 b3 _4 g0 @
[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
老曾真係....唉!!
- F( v2 x4 H6 p+ D, {( k+ ]  n又要撩人抽,自己又抽唔起.......- h; g1 T% Y4 M; G/ p( b
想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力..../ l+ u4 e1 J2 q! F" l
實質自暴其短俾全民睇...' C6 p- g: i3 m' W9 K# s
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
3 k$ S0 w2 ]. [3 x* j* c1 M諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
老曾真係....唉!!
7 u9 X6 r* k7 o. z7 Y0 [" G5 m$ W* r又要撩人抽,自己又抽唔起.......
* S) f' A; V* B' z9 _8 N: F  p想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
2 [+ B. t% _/ |  f0 a% [實質自暴其短俾全民睇...+ z6 b0 H5 m6 e0 H7 T7 W
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!) A2 U* u7 x/ C/ E
諗住 ...6 v) h2 ]/ g$ m( D2 k3 @
HansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la
: A; d3 Z$ Y$ [, s2 P# h唔好既係佢真係唔夠長毛講
% r2 F: e9 s7 {+ y但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進% h; Y' p7 C. z- ?8 z; }4 L
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )/ J/ t- p! z) y) |4 J
咁樣會顯得老曾支持率高d
長毛對佢黎講有好有唔好la3 k, v4 d/ d$ p
唔好既係佢真係唔夠長毛講
* F+ A& N* R1 v; z但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
( x# C9 x0 H9 G: i2 d1 B同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
0 r4 y% g5 \! x" u) @咁樣會顯得老曾支持率高d ...
1 D9 ?1 G" B& v0 k0 qSCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
0 E/ U* @& H7 u! |都未必架!!) ~( s5 b- V0 S, k4 U3 n
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
天童哲學!!
he utilizes her to fight with Beijiang
he utilizes her to fight with Beijiang
4 t& y# U1 a8 ]3 N3 V& L5 }* byakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
/ I' f4 ^: V" e; `" E
老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
天童哲學!!

. D* u7 ]. j% y( W5 D; Q都未必架!!% t8 @8 e" B) x
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
9 I& k* P# k! k+ L- ~9 s, u; ~HansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台 # Z  }" z  l. ~+ W- O( j  z
一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
我的感覺全程問非所答!
我的感覺全程問非所答!5 X: L) g- |4 F. `4 e" N) g2 P3 B
goodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
+ u; }9 w  p' D# h$ Z- {佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
天童哲學!!
自己講自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。