<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
368521/06/2010
16:42 半場主客和星期一 5 智利 (主) 對 瑞士 (客)
和 @ 1.90 $300

$300.00$570.00
370221/06/2010
22:26 入球大細星期一 5 智利 (主) 對 瑞士 (客)
細 [1.5 球] @ 1.95 $500

$500.00$975.0037052 ...
d228216 發表於 2010-6-21 11:57 PM
超, 有錢賺就算了... 
你買1千銀波膽, 真係勇.....
西班牙好似有個正選出唔到....
今場恐多吉小,
so, 我買細同半和.
超, 有錢賺就算了...
你買1千銀波膽, 真係勇.....
西班牙好似有個正選出唔到....
今場恐多吉小,
so, 我買細同半和.
ktwu2007 發表於 2010-6-22 12:05 AM
果球1:0 3個越位, 本來我食全餐
果球1:0 3個越位, 本來我食全餐
d228216 發表於 2010-6-22 12:20 AM
禽晚, 唔係靠羅賓奴個隻上帝之手, 我條3串1都斷左....
其實, 佢地尼個裁判團, 一定無好似籃球賽 / 網球賽咁有電腦科技,
從旁協助.....
咁就一定唔會判錯.....
有d 12碼, 真係派明插水, 球証都照比......
禽晚, 唔係靠羅賓奴個隻上帝之手, 我條3串1都斷左....
其實, 佢地尼個裁判團, 一定無好似籃球賽 / 網球賽咁有電腦科技,
從旁協助.....
咁就一定唔會判錯.....
有d 12碼, 真係派明插水, 球証都照比...... ...
ktwu2007 發表於 2010-6-22 12:37 AM

mhkk

你主場今日有紛......唔知有無寫少一位......獸獸(翟凌)

旗艦商場活動1:00pm林莉、徐萌大埔超級城C區美食坊
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
**** 本內容被作者隱藏 ****
ktwu2007 發表於 2010-6-23 12:06 PM
賣屎忽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。