<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
$ M+ I1 }; V) L! Y4 j6 v8 y
可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........
0 j  U9 [' ]2 K7 v' _( ZHansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
  s  y# ?3 }: d- d! V; I7 I7 `1 k
8 `8 c" q+ l0 [# z) _" P7 g
虛名一個,極其量都只係掛名董事,
- H6 y* y% `, v* T- l  {邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
5 @! i# a% M$ ~, H$ W8 A0 \. V我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
' E0 D2 ]; Y- ^6 w! D4 W建設...曾狗絕無本事,
, x, e5 C7 t5 J/ ?但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
+ p- t* M7 `6 B1 }6 R7 s6 ]( W

! M5 c% P) }+ v虛名一個,極其量都只係掛名董事,
( q4 e  A4 e  F) j& q5 A) b邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,* K' o  e1 v! w6 h- i
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
! ~* {5 \5 j7 v- S6 r8 t& Y建設...曾狗絕無本事,9 ^: b' l  b, e( K2 X* _# L
但講到破壞.....佢應該受之無愧..... .../ O* Q# y; c$ z" b) k# t3 e  L/ N
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
4 v' Y) i% M5 o* p4 j) v都唔可以甘講o架!!
% c# d' o6 ~, `' z& R6 I2 Y% M有邊個有錢佬唔係狗人??
, J; l0 Z' T* E6 |唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
$ ~( _! x/ Y  y0 d

4 W4 Q. @8 |1 n; H" u2 C3 @7 s/ j虛名一個,極其量都只係掛名董事," U" b6 H- T3 e& A2 N
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,/ Y: r; S* |: r% P" Q+ [
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛..." L7 p% W: w9 e1 f5 c- Y
建設...曾狗絕無本事,
; f1 D: z9 k- Y; d4 D% ^但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...
; j3 O, a  w3 U費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
) P. W: s$ _0 E9 e5 V. G( p, f
- _$ I- `' g! @% A+ C何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
; g# z# \" e$ W# N都唔可以甘講o架!!9 V4 w6 ^! d$ K
有邊個有錢佬唔係狗人??* q0 p! Q) ]; V0 j" d7 {
唔狗邊搵到大錢呀??  l, ^8 K! d; C
HansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
% i) }: V0 f7 z! H5 r0 s  l: o奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
# b: T6 @6 l/ E9 |5 l
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....3 f- o! w- o( ^
就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富.." u6 |/ g2 t, M" Z. `2 {/ p
只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..
% a& @2 u$ _0 \9 v. g) Y# U- ~2 U: N  f始終係死局一個!!
- G& T. R, |  w9 U5 M' Z政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
% K( w: @" N. I
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....) H7 p1 J* T, Q' r: ^# {2 w
就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..& @' W- `2 x- K- @
只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..$ O+ G; e5 z1 r# \- n6 t
始終係死局 ...
. t! Q/ X% _* @8 n% l' M( QHansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。