<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
hahahahaha~~~ 有得做仲要喊? 我呢d 半失業人士物要咁 ???
小弟直情"閒族"添呀~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:46 PM
富甲天下
浪子~孤獨就是良伴~
褲裌跌下就有小弟份~
褲裌跌下就有小弟份~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:51 PM
咁要問大皇嫂
浪子~孤獨就是良伴~
呢d 嘢就梗係男人自動自覺咖啦~ 仲駛問女人咩?
米米~
你幾好嘛? 洗版洗成點呀? 仲未洗晒個post 喎, 咪偷懶呀吓!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:42 PM
e排我都冇咩時間上網
洗版冇fun+
e排我都冇咩時間上網
洗版冇fun+
怪人米不多 發表於 2010-6-28 16:01
你好忙咩?   呢排搞乜呀?
邊個話洗版無分加?!
你好忙咩?   呢排搞乜呀?
邊個話洗版無分加?!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 04:04 PM
街邊推車仔賣魚蛋

你很久無+
街邊推車仔賣魚蛋

你很久無+
怪人米不多 發表於 2010-6-28 16:16
大生意喎!!!  呢行永遠都唔會式微, 只要一日有人一日都有生意, 掂呀!
你真係做至好, 我遲d 問你檔嘢喺邊咖~

係~~~ 係我衰係我no good , 你一見我就提我啦, 我實支持咖~
好! 落吓7仔買煙順便睇吓有無乜新嘢先, 都好耐無試過一個人去行七仔lu, 今晚見~
大生意喎!!!  呢行永遠都唔會式微, 只要一日有人一日都有生意, 掂呀!
你真係做至好, 我遲d 問你檔嘢喺邊咖~

係~~~ 係我衰係我no good , 你一見我就提我啦, 我實支持咖~ ...
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 04:21 PM
只求安逸......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。