<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
我上海紧呀,七月十号晚先番香港; j% V7 y0 y/ Z; Q
上到黎做左组长,谂住做番个好人. x3 M9 \0 ~8 P) H. z# y( a( Y5 A3 a
睇住七个女仔,两个男仔
# S- O8 h& c; `/ L' s5 r都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
: e: ~' G& c" g6 d/ M0 n6 e; u惊佢地思乡同惊佢地唔开心
4 @6 w: c0 y2 z- `. T点知过左十日就出事9 a6 {8 R% x2 |- }) C7 S# F
组入面有两个女仔话我对某 ...
1 |2 W/ s" W& G; n8 _2 P+ M大邪神 發表於 2010-6-28 22:39
9 \# p* U6 S( t7 v$ z
( h& \4 D# t% o2 V

6 E# u) T. j/ P0 v唉............重係未進化~
! Z# _4 A8 m% b你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.
# ?) ?7 _1 }. E, \: k因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~
3 Z4 I) R" g7 g) N7 Y* s( v有時侯, 唔需要亦唔好做太多, 就算識都唔好, 因為對方受唔受落係另一個問題, 多得滯就too over 喇~5 b+ l6 H/ a& o
呢d 場合, 要嘅唔係細心, 係leadership.   you got the wrong direction and bring you to a wrong position, brother.
) H$ _' l# o- C; |/ b- e. h
1 c8 @3 m6 ~# Eanyway, 唔緊要啦, 跟住嘅時間做番自己就得喇~
! b- }) i6 f* U/ y& w" ~6 e' W
9 T4 T$ q1 V2 P& b3 R/ [(我地賢哥做大事吖嘛, 就梗係瀨大嘢啦~~~~ hahahahahahahaha~~~  )
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM[/quote]小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z/ i; F3 ~: O0 {
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
) f3 m1 w9 e; i
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!6 i, X2 A3 i  S, c4 b
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!
  q; E$ u+ _) C; ~. c+ a
2 b( O; {, @( O7 u6 g: u

- C- {; p6 ~1 I8 T6 b唉............重係未進化~! J" O: x* ^% `! P  [6 f
你估你係上帝咩? 邊可能對個個都咁好喎? 就算你有咁嘅心, 亦無人會信嘛.% p0 y$ o: ]. T9 o+ \
因為唔係淨係付出嗰個先有感受, 接收嗰班亦都有感受, 重要每個嘅深淺程度都唔同.....所以你物會瀨嘢咯~: ...7 s3 I' q8 ~1 ]; y9 V; e
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:03 PM
未進化
; c+ |: z0 L- Z- `5 B$ `- I6 x) L- f
我做番自己,佢地就知死
1 E+ Q# n8 i4 \# v9 c/ ~哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!1 y' x3 L6 e9 c/ g9 P, t" k
我諗真係做多左
% H8 Y9 k" G& G我的確無義務對佢地咁好7 g) |" r, V9 [$ X" v1 ?+ J( N8 ~
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟
1 B4 U$ s6 h, L! K- c本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地做
. o; p* u+ v& z* {* p2 O. s萬萬估唔到,個結果會變成咁
( V) t1 i9 r4 Q3 A$ c- r* G
4 S) I( X, c3 c: f我諗我要重新學下點樣做番一個高效領袖先得。
失去自由邪神回歸
0 J% m2 T* O# P) ?7 E* g5 `
我擔心佢地安全多D
: e0 [6 Z( G  I# b& a1 E, u大邪神 發表於 2010-6-28 11:00 PM
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
6 h% \/ p7 |4 `/ m; V+ q6 l( S0 B% V8 H
9 B  c$ f! n/ j/ O0 m/ |
我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~! o4 [( O2 Q" N3 b' r. l2 J) b
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:55 PM
/ q8 ^! a7 n5 B* L$ d
* D5 {7 M9 h) Y; }8 y好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
番到香港又無官一生輕
% D+ q+ ~9 f; v+ A  H" X講真,我幾中意帶住一班人% Z$ p- t" `6 Z2 q
至少佢地無人思鄉,又無人叫走9 u8 e$ t5 I$ P; I* c
雖然佢地工人唔中意我,不過我對佢地問心無愧
6 l& s4 ?. R- U 0 z: C6 H7 o, ]' U
我唔係一個好領袖,因為我對靚組員特別好嫁XD
失去自由邪神回歸
你原來咁有愛心架!佢地真係唔知寶咯!聽我話啦!咪鬼理佢地啦!你要忽然冷淡先得架!等佢地諗吓你為何會忽然冷淡都好呀!哈哈!
( w5 y5 s" R$ V3 f5 a& Bgoodnicelady 發表於 2010-6-28 11:12 PM
無奈
失去自由邪神回歸
無奈( I( ?# O7 r0 V  u, h
大邪神 發表於 2010-6-28 11:18 PM
你都就返咯!唔使惆悵喎!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:54 PM小手術的話都無需太憂心,這個在香港做! 當比自己休息三五七個星期就可以了,不是咁少呀!是3,57年呀! 難得可以休養生息叉吓電,就要叉硬電架啦!副軌壞哂! 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇!唔係麻﹖不是佢地有福咩﹖~) q& e+ d7 H! Y; Z
  y. K* m/ L2 p' Y/ Y+ I0 \至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫,可能要去! 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~無NOTEBOOK呀!
: m: x4 ?$ z1 k" t
ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.我都想食!......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河. ....叻呀佢! 靚花!靚花﹖不敢當!您千祈咪學佢呀! 學呀!跌咁少真叻!* Q/ x) q/ \9 z) k8 c
而且, 呢度唔會執笠喎,我不是怕佢地執呀!是我副軌執咋! 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~你教咪得咯!使乜我呀﹖你又講笑啦!goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:07
1 i$ U& b3 @7 x9 ~
) {+ W; [! b7 y* v8 z# q

) I) s* p+ h1 c  w6 w6 [2 \( |  N唔駛三五七年咁誇張吓話??! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫, 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖~  
) t. S0 I9 b7 U  _* x' w您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難?
: ~* E& S0 f4 W! D; o5 Q4 {3 O( p買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟, 最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~. o$ ~3 \; z* V0 o! D
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇...........
( o- O1 Y4 Z7 ~1 s& u: v我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )
未進化
" v0 h' [3 q$ |3 b& {! |0 U- T% k) c1 o' l- E4 s
我做番自己,佢地就知死& U/ c1 j( s3 R, r
哈哈,有個組員話:你對我好得滯啦,搞到有人唔滿意啦!0 J" ~# l0 P9 l$ X; e" `! D
我諗真係做多左0 a% Z" V% R7 ?9 r- X" |& a
我的確無義務對佢地咁好/ t) }/ [; W+ t5 i! m% W4 m+ X9 B% z/ h
我又係人生路不熟,你又係人生路不熟! m/ @# {4 t2 A6 l) ^; M. a9 y
本身只諗住我可以做,我做得到就幫佢地 ...
2 A5 c3 A( r) d& l( C: g; S6 f大邪神 發表於 2010-6-28 23:10
, T8 z6 h8 @8 @& H* x4 r6 T2 ?& I  z/ R, Q/ M
7 n. y( S0 o+ g! V3 z: X
"適.可.而.止"& L, e4 n' D+ j+ v, {2 |& r8 ~8 W
記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。