<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
* _6 S: o' l' D5 O4 r: m% K/ Q9 p' r1 @7 {) \
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
+ z( C7 d9 F+ ?  X9 Q: vktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
/ F( l  X) \" N, e- T- H8 R- z6 B

8 ?: w) B- e6 ~1 `# }  m3 u$ X6 {5 I6 h0 f
石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]
% U' h# m7 N1 @; V' g' n1 u唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o. ^  d  S4 ^; z1 Q7 Y* P2 x
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
: z$ j8 H, n# k, s/ m2 S( U- ~) q
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i# m) ]. j1 L* s
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖.
) l7 u& U$ _3 B: U% ~" r2 @. H我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM( n3 ~) a6 c, R
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...
- H6 [$ Z9 B+ q/ [: @goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
4 g8 c# B6 n6 V* v2 ]

8 D2 K* Y7 ]% ~6 Y係咪去剛比亞
' ]- F1 P) z/ f$ n" ]6 a4 s( B7 q% y
# S. j  B8 h/ r% w5 {
係咪去剛比亞
: }% N8 L0 j. \# X9 E  L5 C& Aktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM
- h( u# S, Q+ e% J唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
/ o/ X% M1 s& W: K3 z# j您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖1 Z- t; `7 J& W5 K: Z# [3 H# ?9 Y, m
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
' |6 z/ l. t* H% ?4 R您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖.
  r) S, {& @4 u! ]1 r3 m我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!4 f- D+ d( M' O+ m& M
goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
  e3 r3 O8 g/ R( g$ k
" `% [; V) ~# g& q) t3 [- _
完全明白了
! J* v2 N" s$ i- B0 _% o咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~" S: `, t/ E/ X$ e0 j0 j7 M
放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.% A/ H9 {: m1 p8 \4 a0 g
無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.
6 Z; W1 R* {( s; P+ r  kruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.6 E3 D3 ^1 M1 L0 j0 J2 s- z
我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
6 V7 s! P! x+ [+ e8 i" x$ M/ N6 |/ o% W% z/ r4 d6 h& w' ?
係咪去剛比亞
% h6 h0 o' z0 E0 X: c: l/ Hktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
1 g3 |/ Q' M( \. o. S$ x
0 Q' ?7 W% ?4 b
如果係就真係去搵巫醫咯~/ C2 J& Z& ~% {& K
聽日見喇老友記~
/ U. B4 e5 _" w/ a! }8 E# J( C6 ~8 s( T6 P) {5 ^# R

4 o* I! r4 Q  a* S  n話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~
; d( F2 [/ g: g* \邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~7 R8 N1 a8 h  P) t- Q
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
點解全部人走晒過嚟
點解全部人走晒過嚟4 q9 J! `' R) G% N/ o' P
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
點解全部人走晒過嚟
: R. E  z( ~2 K7 ^! D: I奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
- ~3 q; D; m! u+ I  G/ Q8 P5 V) R4 g, e* I9 l1 F
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
# C6 \& x' E+ d: [( z' m( b+ i8 u# g2 B3 v
& @# }) v  ^# `# f
不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。