<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
6 P' i" w3 p5 s

" [4 x3 Y: q; ?0 ]0 U8 g' h1 B8 ~/ a: @7 P7 z2 ]
"適.可.而.止"
: O  {0 P) Z+ F9 ?& Z記住喇, 人力管理不可不切記呢一點~
1 |+ m( M9 V7 K5 A0 P# IBOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:32 PM
( r: e' r  D5 r' ]1 k- F% p
老實講呀哥~
, O' Z3 u% D2 b2 M我當日收到order做組長;
; k% x% o; d: b7 ~, h7 j& d只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦2 n  y: a! S4 D0 B) Y
1 t8 t) _: B6 Q- M
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次5 H* E0 d. V7 h0 k% _
最後結果竟然系會令我如此傷心
' I& O) K! H8 a我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺
; l* T+ r% H, Y9 t0 b9 G我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的6 H/ L7 ~4 R) g+ m: m
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦
; E$ D, p0 I5 `/ v( M+ N: a回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機
, g8 G- c# g  ~4 S1 ~3 H到那一刻,我就算是功成身退2 I: @' _# S% v" @  a8 X; `: _

: w4 P3 q4 J3 C$ ]( Z6 V而我就算是生日前的那幾個小時前回香港
) s+ Z' ?" o7 n4 T+ e" i8 G我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去
6 s7 I9 t( {2 A0 ~! v也許這就是我的Problem
; x* P6 t; _) r  l永遠別人都認為我付出的好是應該的
- d5 K4 J& I  F  ~9 s& N" P是我人不好還是我不懂做人呢?% a$ d% S" r! V8 R3 r6 ~
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多3 d. F6 t! t0 N% C: s' c

# q5 ]+ m5 s9 S7 O; H7 q面對她們我也感到很累
: |4 J+ j8 u! H" m( \為何要逼我帶上面具對人?真心也是錯?
失去自由邪神回歸
佢唔出現?
點解全部人走晒過嚟$ }: p5 q. K: ]5 c! c6 _
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
因為呢度夠吸引…哈哈…
; G; y- ^1 b6 R
8 h2 Z/ r" r! y0 `+ ]
可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康 , c/ w" r  _/ U1 U8 t$ W8 h

1 `( ^$ m& k: Q1 t+ ^/ h) C9 J
- c! P: `% r! I3 ?; t不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
5 H7 l# c7 L" G: oTu-160 發表於 2010-6-29 03:02 AM
最好不過啦!你無睇到 我既吸引力咩﹖
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM[/quote]老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t. I6 l( [4 J# Q  Q4 o# \3 \
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!" [& y/ Z* A  N$ L& M6 I
只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!/ k1 s4 M+ J% }+ b4 N( A) }. R' {
但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次0 S( Y* ]% R2 z/ W做人簡簡單單是最好!% ]  n6 L) o# g& F; n
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!
0 `: q- s. ^8 `* d% e' j/ }; H' b我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖) h) Y; p" w9 t& R2 Y
我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!
, d& A% p) x6 F她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!, s9 y/ d9 O! Q+ U
回香港的那一天,她們一定都會有各自的男朋友、家人、朋友接機!可能理所當然!
; r  |, k4 l! b# U0 L6 O; B1 d到那一刻,我就算是功成身退!事實係!
) [; j+ S' H8 d9 {& C% G
4 E- N% g# t9 c3 Q4 l% w$ ?) B" u! L
而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!8 E$ W! U2 R: V4 W% I! v
我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!
6 X/ }: r& H: Y0 u4 ?
也許這就是我的Problem:未必!但可以看得雲淡風輕!9 A( f7 h  {9 {) m
永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!
  ]5 ^* R4 z4 t
是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!
* B% ?( u, }2 N  v( S太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!
, x' M4 ^8 D) v3 U  I- O9 M
面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9:累就放手兼透透!; P# Y0 Q" N/ x% M9 R/ M
為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得, w* ]( A4 m1 a1 a' V
真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!
! D- R5 \, r! X* P6 B  \+ b3 @生日是邊日呀﹖
% ?- T# v5 q  T# ]3 `' k; H1 c! Q7 F* x: o, s) s
大邪神 發表於 2010-6-29 12:53 PM老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t. m5 y& f  a! ]3 h/ l
我當日收到order做組長;4 找你做組長,總有過人之處!x  }9 f. b: H8 |. {4 W. E搵你做組長總有過人之處!
9 x, p- O! }2 l只知要令大家都不思鄉、安全, ...( {8 @! K6 X  T+ ~( R9 ^
goodnicelady 發表於 2010-6-29 06:57 PM
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c2 Z9 a; v& r5 r1 h) U7 a+ [1 I
我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
  G. c# x" [2 R) j: l只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢,佢地與我何干?
% C9 {$ D5 W$ m$ {但我真系估吳到呢次我做得近年最純真、最簡單既一次/ W做人簡簡單單是最好!不!是要真切的複雜,不要有破綻。  {% m2 F% `0 E3 Z- ^3 M' F6 Z( b
最後結果竟然系會令我如此傷心' D傷心是否對佢地有期望﹖不期望佢地有好的反應就會舒服些!佢地也許覺得傷害我會令佢地更易合群吧。5 G$ @$ G3 s* M3 ^: M3 a2 e( l: X3 n+ O! w' \
我就系忘記左一點,o系我為人付出既時候吳記得接受果個都有感覺$ e6 f( S1 E. j) l# m$ V你認為乜野感覺﹖不是對自己好就要接受吧。
9 K8 k9 h% j3 y& [" B我真心沒有諗過她們會感謝我還是點樣的1 y4 K' t1 l)對!咁樣做人會舒服!對!因為佢地無野俾到我! 7 [) y3 X" j7 t' |
她們這四十幾五十天快樂、安全就可以啦!是啊!9 r+ `' {& [* K, ~
到那一刻,我就算是功成身退!事實係!多謝( Z  S' S& f% m0 _4 g
! G4 O1 Y  U( o而我就算是生日前的那幾個小時前回香港!趕得到回來最好!預祝你生日快樂!沒有人同我興祝喎!
+ ]" [+ I" ?+ Q/ h我也就是一定是獨個人拉住重重的行理,回家去!孤獨是苦悶!回家上黎傾計會開心!孤獨不是因為獨個人,反而是內心的寧靜!也許這就是我的Problem未必!但可以看得雲淡風輕!希望我做得到啦/ z4 i1 k3 E$ p8 U2 O
" u- [) e) W( D" U永遠別人都認為我付出的好是應該的!因為呢個世界唔正常,是顛的!那我也不付出了是我人不好還是我不懂做人呢?不是!我覺得你是好善良的人!善良既人反而有著很臭的名聲!
3 A6 U- ^8 H6 Q9 M& Z" e
太累了,單純的對人好也要想得那樣的多!所以不要想得太多!但我一想就知道了事實了面對她們我也感到很累+ W0 j! D7 e9累就放手兼透透!真的希望明天就回香港~: B3 m% m! K- W$ A5 i0 g( b
9 |: }% X5 t9 i. K( d為何要逼我帶上面具對人?不需要!放手就得對,我不想對人好了9 [0 F. u9 F# ~1 t% _2 z. C+ p
; c2 O( ?3 c- |! m0 \. K3 B. V真心也是錯?真心不是錯!錯只是他們不識寶!我是草,不是寶呢
! N0 j3 S" D, m, _8 m生日是邊日呀﹖唔話你知XD 七月十一呀
失去自由邪神回歸
老實講呀哥~! k, x( H1 i7 ?  l! E3 J# t2 L. U0 [8 l5 B& c
$ E- R: h( s2 s2 M4 h1 |& w3 T8 R我當日收到order做組長;搵你做組長總有過人之處!可能見我身型大大份姐!
7 y2 i8 E) ]9 H! B" s只知要令大家都不思鄉、安全,就足夠嫁啦/ z3 b9 ~: m.對!好的意念!其實好蠢 ...
- H' T9 y4 Y) _/ q" i# r  c7 t大邪神 發表於 2010-6-29 10:59 PM
唔話我知怎同你慶祝呢﹖
唔話我知怎同你慶祝呢﹖/ G- ^' j) E1 v% j" n# X
goodnicelady 發表於 2010-6-29 11:17 PM
你無心肝先會唔知嫁炸
失去自由邪神回歸
( x& u% `% C6 ~2 D( i3 }4 W& \* r8 l  E, `1 G
你無心肝先會唔知嫁炸: T) N: h, S# R  T& Z; x( q- J" ~1 _' Q
大邪神 發表於 2010-6-29 11:19 PM
我知!你想點慶祝呀﹖
我知!你想點慶祝呀﹖
2 z1 _. ]$ q. N6 W8 |, J  igoodnicelady 發表於 2010-6-29 11:24 PM
介紹個好女仔我識啦!
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。