<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]
, y- I& p6 T  n2 z似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, 9 t( v  `1 G" V' V
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!, I9 k& c( y5 Z$ J$ l& A2 I% B' U- [
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z
& z: z4 D# G/ d7 F  W7 W+ t我指是那些貿發局的人啊!, q3 x! M7 F+ a* E/ g: z4 W
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t-
+ z0 x! K9 K9 P3 [) m( O8 K2 }或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!9 K, G; t% G7 d0 E5 Y3 t# f% @. u, m
講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
- A% d* W# x  V2 G不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!
( n8 d/ z; G+ V2 m/ v& U
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `
( Z) T' R1 P1 e* @$ K8 R- u6 n5 ^佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!0 d' U) a2 H+ |
但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶! 3 X7 k5 f# }, e9 j" n  e
係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I
! x* P( \3 G) h# X1 k0 O  |這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!
, \3 J7 ]+ S6 I我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z1 g( v+ P; V4 r
這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!9 u& N( C8 g9 a( Y! v
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!6 k/ r; k, K$ c. J
舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!1 i( d$ p6 Q' J, v
5 Y" w. J9 ?5 O8 d
註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
" l5 E5 e; b* v4 }9 U6 T4 T* Q

+ w& u1 X- }; V3 i: z如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術0 s: M+ F* N4 a0 U* b
jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
$ P3 w7 K, I9 _; R# A* z* {; O5 @
我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你??
% H6 _* r, B& e) w( c" u侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
- \+ q' l- k! j/ S" l其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~$ {* v0 l. p1 _6 d/ h7 @  d5 C. ?
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
- Z- C7 }0 K: `' Y% i甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!( w( o4 @2 n0 M3 h: }) V( I/ k% K/ u
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!4 L3 h/ t; J  D6 q  J  U0 Q
人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!. j3 _* ~4 u7 |% R
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
, t0 h" O' T1 d9 m
姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
1 n, g. E* A) D, [9 r' U4 _姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左+ `& ]0 L; C6 l' J, p
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!6 t- r5 K# A' F  _4 |4 n
goodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
. z- X" X6 i* W+ r8 s( r0 V就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
' Y% L1 G) [3 k/ t' G) |$ X) ~淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM
- @" w' P0 J  g; r# T! V/ ]似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^,
, t6 i- u5 e- V, i每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
: t/ o7 }3 y# N  ]% L% R% I+ X之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...
( t0 }$ D1 N( P1 h% h& V& D; g0 Egoodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
) }! x3 Q; [+ B  N+ [; a8 y1 a
: L8 t2 o$ S2 x% |. ]
我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"- A3 s5 u6 E7 \! Y
"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?' y$ I+ n! x3 H' e5 I; ^
問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
1 Y6 t& j/ L3 i  \$ t! Z. \8 E之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱1 A6 U- D3 ^3 o  X* O( I
當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒
: ]2 y/ D' t+ s# N. C1 r你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎
4 e* _7 @9 Y! p+ K1 f我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
2 E- x0 l  R2 h* R' K唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,
0 n4 [; s& l* ~3 i% u指既係你所說意淫既一派) a' A2 e, ^- {- H) w5 `- {. c
你講得啱o靚模個名唔係佢地改,   {  q  E% D$ g5 y: x
但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
' g$ E6 k; s  S甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
4 M7 ?2 x0 z  O( q, F) F6 M- J' c日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
" O) [' U& x& ~人地性感小小大驚小怪............... ...
1 G, T' P: _! x4 ?( d) W" falan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
; F/ Z6 u' Y" g1 H7 Y" T8 K
9 t: y) {7 y3 W6 z6 E哩d咪真小人同偽君子既分別,
4 b# f9 P% f- n7 [當然我唔係話av女優係小人,
7 q& z" \/ D! ^3 g" Q露係唔會比人歧視,
$ V/ T% t4 o# Q  L; [0 K7 G但人地av女優做得出唔會唔認,( V- r7 }& f& ?1 d" F$ L4 q
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康  Q6 u, e9 S4 ^9 x( T! m. `* |# |
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?
! [/ u, o# m3 s' g& j你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
, c3 t0 X  u, B+ z. U* T
- Y5 I/ _2 a' v$ `0 k& ~4 B4 U
哩d咪真小人同偽君子既分別,
+ ]. v4 i2 E& R0 y當然我唔係話av女優係小人,3 I+ ]: Y8 r7 V
露係唔會比人歧視,
9 S& ~. D* v* A( y但人地av女優做得出唔會唔認,
' N7 n) |; Y. w, X5 z4 {4 J唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康  p/ w0 A: M& c5 B
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...
' z* f" C/ V( M- `; u! Yjojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
  C: A3 w  F1 T9 I5 Y
你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?& }3 N* D0 n  h! @; A2 B. _
同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
' }5 h: b( U- ^; ?1 {$ L就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,1 x6 i7 j  `% m. d2 d* j, T
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
& {7 Q% u1 j! _0 k' B迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。