<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]
8 w! p5 G) v0 @) }似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^,
4 B& o+ v6 t: X$ C) K# z. Z5 k4 |每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
# p7 C0 x3 [7 |之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z% S, w- [/ S6 x+ ?
我指是那些貿發局的人啊!
5 R: ]' Q% N/ K你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t-
4 e. z/ x3 Y# b0 B3 C$ r或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!
, D: w8 g2 k3 }( _6 N/ t講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
  r2 E/ ~# f) J4 M0 {不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!- M. E1 Z, L. a. V
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `
! y7 E9 j" D6 d6 L* `6 H3 O, F6 `佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!" T/ C7 o) J' [! w
但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶! / ?+ q: ?9 d% ~$ h, L
係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I- }# m9 W: h! u2 g
這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!: E: s0 \9 l3 `- h; C. |5 I
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z
" [- b3 G% G6 f. R8 z# i0 m) ^這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!% m! x) W& G9 m' q/ M+ _8 r
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!- |9 s0 x6 B, o3 R
舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!, ^5 G- ^& x5 D2 P/ g
9 q% l9 i6 w2 j3 }# o6 b
註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
& p1 c, w3 U3 }$ k$ p
) M: ~+ f# C; J
如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術# Y* W: |2 c( K4 _5 t
jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
0 G6 T7 P" b3 r6 T  d1 H我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你?? 1 w- K) N( t4 Q2 V, D% J) v% M
侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
$ x/ v6 b* y9 C
其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~& _' i# j) A. C
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
2 D; D( y$ F. S7 m- w( o
甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!; F" {/ E0 V- M% @! G
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
/ }. U, a- h3 Q* ^) j人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!
4 a: W( `- u! b3 i  d3 kgoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
. i; }2 X: L0 `+ ~$ p0 o姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
3 E" b2 d2 Z/ K1 Q姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
  D0 j1 _4 t) K! f3 |迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
: y; @7 G0 a  ], q; Bgoodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
4 j. [" `. I* Y; _8 D+ q  g5 V
就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,9 i$ @" ^7 t! m" \8 Q
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM
* _4 @4 W2 p8 G7 q5 i. x2 N& ?/ m似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, ' {  h4 j3 r& @7 F, W; _& {
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!5 A- b2 D& r( f8 K. e! s6 y
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...
. W% S. X% k5 sgoodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
3 D6 e( k4 F+ V6 w  g" x; \( a1 C# j8 s- Z" S% k
我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"
& ?) K. H0 n$ Z3 n; v7 v5 Z5 }"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?8 C* ?- x: N2 O* F  w
問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
; m: {, g, o6 M0 j, W: Z之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱( n& z4 k( R/ {0 n: \% h
當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒# R% x7 k% ?% X4 e' a
你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎
: ~6 I5 [2 F' `7 c/ T9 ~我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
! |  r7 w4 B% e( V# W' I唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,+ P; N% D' p% i$ _0 h# j: P+ f6 r' m
指既係你所說意淫既一派9 x0 I& L4 @. }. H0 F
你講得啱o靚模個名唔係佢地改,
" \9 _# X) V0 l4 k0 V5 l. ~6 z但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
' J9 a  c) l, R8 y  u4 L
甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
+ ]+ @9 @. k* I& i) v日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
6 ~% b& t" b% D$ R人地性感小小大驚小怪............... ..., t% d% o: W. d1 r
alan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
. ]* ]! Q" n8 b+ X

, h) ~+ N/ @5 n& l3 s, A8 ?3 Z) R哩d咪真小人同偽君子既分別,
+ e% |! F3 o, Y; e+ w當然我唔係話av女優係小人,2 e6 [* d4 L- H2 H0 ^" h
露係唔會比人歧視,; f8 T9 I' l2 F. v$ s
但人地av女優做得出唔會唔認,
6 r6 h! Y" S7 |; _唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康4 w$ E* |& {5 G9 K2 y8 \
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?
4 g* z7 j; J  f( v* ?/ D- r; E你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
$ B) f# r8 _3 c% u* h( m# w2 [% z
哩d咪真小人同偽君子既分別,* w6 a! Y: w3 a; c3 q; a3 d
當然我唔係話av女優係小人,
4 C" T: ^8 W& \3 `露係唔會比人歧視,
# a' y# j( G( J% f( M但人地av女優做得出唔會唔認,
' N, I4 i7 x- S% n唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康1 h* u$ E0 B$ h) G/ }
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...! J( j# Q7 ~. `3 [
jojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
7 \+ n7 _8 L" t" n7 w: q/ K, J
你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?; [, W8 h, J! n# S, p9 S- V
同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
) w3 m' |+ O; E! M) T7 T
就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,& \7 m! \- X% f/ P* q/ N
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
% b/ J1 I6 m% \/ U迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。