<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]
. h" f2 ?2 y2 b似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, ! t1 H+ Q  B- S" C; |, H1 O" q9 K  D
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!/ S4 R9 e. c( y: a$ h( ~
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z/ _9 ]3 V3 }* c
我指是那些貿發局的人啊!8 F! z! R8 Z& v0 B5 y! C7 ]
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t-
/ x2 K! E6 \- r% F% x9 H* p6 [或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!
: S9 m8 R* \9 V" Q" \$ p# C講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣? + r, {2 y' \/ A$ F+ L8 |+ v
不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!
) B1 h: t# H& U% v
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `
- c: `3 i+ A+ Y+ S1 Q! O% u! R- ~9 r9 p佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!
4 A% o) k; \0 t* s) d9 P但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶! 5 y5 `$ H+ S4 E% b# ?0 S
係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I: Z+ k/ R% n* q: ]
這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!
1 {1 n1 }! i, v: \我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z
# r6 [' b% ]' r& [& g這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!
+ S0 O3 p) K9 v* N  G  S7 o6 G+ S& j更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!6 y  B: P% h$ t, S7 i6 Z
舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!
5 J. m# _% \7 g
7 h7 x9 Q5 j8 ?6 ?5 i: h& s註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
2 M# e. k7 l$ R) w" `% ]3 o, \4 x( E  o) ]3 e0 Q# [/ ?9 J& r
如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術
6 ]6 [8 S9 q* x* y% E1 x5 }; djojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
! ?( F. s5 G$ t% U! F
我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你??
! q" J) K* U/ ?, C2 E# ~$ |0 r侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
& Y* D9 o" _' N其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~# @" c0 x1 {! y2 U. ~8 S0 z* u
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
! |0 \. Y0 t& P$ i4 y  ?
甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
% N9 [  S1 b7 h' n1 H日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!% Z* ]3 D: y/ p0 ~* M: I
人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!  z: f2 j  Z/ k7 p, A  M: N! I: r* R
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
, V% C5 M1 G! b% W4 L) q
姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
# O7 p4 H1 w8 s9 n$ j
姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左( E/ e- K# \" o) q4 L
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
5 Q  d; z* ?, y/ U9 c/ Qgoodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
: Z! }2 Y3 Z' v, m  j8 \就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,; Q- m6 P& T% x5 M- z. h; T
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM- c  M$ l4 ^* M
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^,
" G5 e4 Q. ?5 Z- `" Q/ g每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
) A* n6 d4 @5 E0 c" L之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...
2 ]  X0 x1 D1 [' k, a9 [goodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
3 h7 j7 B, W5 S4 y. n
3 }+ ~! A! V7 [1 |+ Q我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"; z1 d6 N* f4 O
"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?
3 ~* F' h) a) [$ D# V5 b3 j問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
( F' I! K/ h( J( B之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱
! W' I0 d4 h; K1 y/ |  r( y# d當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒
: F; N! b# A0 R9 k2 Y3 v' Q  B) Y! P" t你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎- q4 F" Y) x4 q$ h% o# ^
我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
1 C: x( X6 C+ L5 o6 b唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,
- @6 Z6 U/ z8 j指既係你所說意淫既一派% \9 m" a+ g) F5 |" p( I1 L6 X
你講得啱o靚模個名唔係佢地改, 0 Y7 A) e$ x# q2 p. N
但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
" b1 F" b+ E) [9 J甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
% K+ u! D- x5 V. a8 x' x日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!5 n. e/ o. Q) W7 h' G
人地性感小小大驚小怪............... ...
, s9 L# O4 ]! F: U6 d. h6 Y& }0 Falan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
* P* G* Z" s8 Y+ Q* z5 T6 D# A% N- G6 R, f
哩d咪真小人同偽君子既分別,) Y9 D/ O( l: n. r5 a0 s
當然我唔係話av女優係小人,0 h$ h  i4 N8 u. f$ _
露係唔會比人歧視,
& m% n8 h6 A0 Z: n- {. d但人地av女優做得出唔會唔認,' P% R2 \1 V% S8 D
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康
8 f' a/ s" P6 \仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?( L' W; P' a. q
你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
$ d& i, m( }! U1 Z: o" r8 w
  g, R6 k2 E9 x
哩d咪真小人同偽君子既分別,
7 X  L% R3 e$ W: w2 `' m1 `當然我唔係話av女優係小人,
. E9 `  O- Z# g7 R) E- p. k露係唔會比人歧視,7 H1 a( j" t4 E9 t$ H2 n7 h
但人地av女優做得出唔會唔認,% Y3 Q$ ^7 j' A( i1 K2 b
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康. s; Y$ i7 {0 p' h! L
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...' [5 v/ P. T) O* p: s
jojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
( \4 c: ?: z: q8 N6 e9 T你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?! Q) P: W6 ]; c0 _* ]
同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
' @; o) N# L5 Y
就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
8 d0 e2 P. @6 v5 _淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~) d6 E, e4 }4 i! o1 a
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。