<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]* I* Q. v+ e+ W5 k
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, - j5 H" x! J; `& J) O* h2 _
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
' p, K. d2 F) Y# A, S8 Z* M之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z
' P2 M% `# m9 b- Y我指是那些貿發局的人啊!; M  |/ r4 N) D3 p0 B( g
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t- : b' J/ N% G' i$ n4 v
或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!
( X8 X; r+ t$ C, X' u+ H. N3 s! o1 c/ P講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
. M9 a' H/ T/ D2 R# G不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!
7 R0 J: e2 @! B- Y# x, P5 z  _
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `
( F7 c! g( M; F, T9 `( o* [) }佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!0 ~. o& d6 s2 T% q
但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶!
) @* ?, c, e# b3 ~" `# R係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I
* \* N7 C" j/ X" ^這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!- E, k' g' q8 p! C! P5 N# z* J
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z& i) r: j. r" T1 g% T( Y
這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!6 o, J8 z0 O* v# Q
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!
6 }; H7 q% \5 J# s舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!
) z8 y6 o2 }! _
" a% ~* J( {2 S# E7 b) F! A8 e註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
& k/ H' V/ Q, a$ ^
* Q' S4 e: C1 D: Z+ C4 T; ?如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術
6 X) V/ B1 u( H8 x2 y  Ejojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
0 i3 i5 N! h! J% }3 e' B4 W/ i
我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你??
, x/ u: l! f8 F. M侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
! @1 S2 A. c% i( ~) `* T0 x
其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~* m' w1 {2 n0 M
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
* c- ~7 }- @0 l- z甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!6 ]$ G/ X# a0 Q! {( t* Z# q
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
3 d' U5 Z1 v9 z& T) ^人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!; K: P: P- Y/ U, `
goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
; M! x4 Z0 }/ ~3 j# s姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
. U& m  Z- f) ^; V! r姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
6 ]; w2 w4 Y  }$ L! S迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
: a7 a: K$ X+ I$ e# \) egoodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
: f+ e# H' r; P, J! X- E
就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
5 a2 ^, j1 B/ s6 P1 R淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM
6 i* B5 W# P! O2 s3 Y; @3 x似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, ( p9 L0 J9 Y* u; q# n" i
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!; E: x) Z* Q1 }  O
之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...
# T/ E/ ]1 C1 X* m1 Wgoodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
& S$ q  H) n6 f7 z* E9 e+ _( ?( V  u
我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"7 G; A8 t; Q0 w5 i" J0 e
"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?
: Y* [2 W  I, S% V8 ?問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
7 m% v4 g$ h3 ^之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱& b4 b, b" q+ g& l+ e' [
當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒
; o7 f6 K4 k  a6 e你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎, E8 ?( U2 z6 m
我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣, 8 O6 [, `2 ^5 a" M8 |
唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,
: i! }) c  m, h$ {指既係你所說意淫既一派
6 E$ l: _% Y; H" d! ?+ g: J你講得啱o靚模個名唔係佢地改,
9 G) \: a# Q7 c4 P( ]但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
. S& T. b# E( M& c& A
甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!2 f' E& g% w0 N5 c' N
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!* a1 T9 w1 H- D4 e
人地性感小小大驚小怪............... ...6 V  {2 W! N: X$ u9 w
alan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
2 }) z/ V* U( [' i6 R7 c
; {% d/ X( F# \! N' |2 u, ^
哩d咪真小人同偽君子既分別,
) ?, i# k' T0 q當然我唔係話av女優係小人,
% P6 s+ I1 b1 d& P9 ]露係唔會比人歧視,% {$ a0 x/ [2 K  p5 f+ \
但人地av女優做得出唔會唔認,1 P+ q8 x2 K) i* I7 \3 w
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康
1 `) s7 Q6 O7 f/ D仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?/ J4 @" y# _: i9 T8 j
你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
; N$ b( q7 p: s% \9 z: X: O
! [. w. A& I5 h3 k7 o1 N
哩d咪真小人同偽君子既分別,: L1 h" y0 V) r1 ~. g
當然我唔係話av女優係小人,
4 f' X: W! v+ @6 R7 m' q4 W5 G. \, m露係唔會比人歧視,
) Z$ V' {! A1 S/ _$ Y. v3 {6 u但人地av女優做得出唔會唔認,
# Z% H' }0 A* `7 `; o; B4 S唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康8 ~4 }8 \, ^7 ^# @* c# A, E
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...! X) o, a+ ?/ D9 M9 y9 Z- M
jojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
* }! l5 c: j$ m你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?
# E4 T8 Z! C5 ]3 B, c: [同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
6 J" M- l; f# w就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,
# |4 N) R6 D9 G8 ?! ~淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
2 H, d4 u* r  x) C8 i9 R7 Z* B8 L, v迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。