<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM[/quote]
* z* g1 q5 Y/ U; n1 B4 y) y似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, ! X2 P: @/ B$ U) ~2 U" K: X
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
. i) s- p; M. N, b1 t之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ h& z
* v! i" U/ s6 N5 e) ?2 I我指是那些貿發局的人啊!% I* s( h4 D. b  g0 n9 {
你會唔會未睇清楚我所講, * H+ t-
' i" l; B( B5 U! i0 C" \3 @或者是!因我的確睇得好快!我其實都是主要針對那些貿發局的人!只是有感你對0靚模看法太偏激!
( M! g% Q; D( R: l! ~) R# w* \' V$ p講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
' M) z3 R, e7 G) N7 R5 j+ Q不是應唔應該問題﹐而是適合與否問題!其實我都覺得不適合!但舊年的攬枕似乎不是書展賣﹖而是在動漫節喎!4 K& C' |8 f+ r
而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會) w) z, S5 K0 O$ `8 d& h  D0 ^& h& @# y
佢地就是不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁!
4 c. Y7 I& ?1 [但係咪要係書展做先搵到食?當然不是!只是背後的意義問題!佢地只覺受侮辱啫,同時感到被標籤左!所以不忿被傳媒叫0靚模就禁,根本班評委只是為了個0靚模字眼而禁!但0靚模的名字不是佢地自己改,變相所有的0靚模都受侮辱和被貶!
6 j6 w9 b: W3 f$ M* k係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?  G+ I& ^% [* h& X: `- y. Z: n2 J6 I
這個宣傳手法好有問題!我直情不恥呢個0靚模的行徑!我認為佢簡直變相鼓吹暴力色情事業!$ T1 O4 @" F3 w/ _3 q, |
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野- a* w& O# p( L, z
0 v6 i: v4 G4 u# P' l; _% @這點我認同!但可惜貿發局批賣書不批簽名會!$ i6 W1 K$ N$ H5 J0 \
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線!
6 D3 ]& a) C9 Y3 W  q- P7 G0 M舊年我都有去!但我不認為某些低胸裝是大問題!反而我覺得有些0靚模的意態好意淫!但不是全部,只是某部份!
7 s& s* R% M- L- H' ? # x1 O5 q! z" a- |1 s/ }
註:我認為人人有言論自由!但切記未明真相而去判斷所有的0靚模都是賣胸賣肉或者是技女是好不公平的,十族都有一清!!因好多大明星都曾全露,只不露點!甚至有些男星都不例外!
$ w" H( o4 F; R/ F* g# q
% c4 F' y  N  q/ n( m! \如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術2 p& Q+ \* K. [0 ~3 R
jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
/ q6 ^  Y. j$ p9 p我問你咩係藝術,你又答吾出!係咁藝術藝術,人up你又up!識吾識架你?? # U/ W0 Z+ _: T& f/ Z: u' u1 I
侮辱藝術遠比你侮辱她人強!
' T8 n+ j: n, {: ~& M' V% A( F其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~2 H8 R% ~0 I- C, p* x
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
* c, @- P4 o4 P甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!  I! T" t% i" w* I0 b/ R
日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!
  i' t2 {4 ^+ v2 @人地性感小小大驚小怪...............
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!
% n7 a% K1 D$ wgoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:52 PM
! y* V2 O/ o3 k" u姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
$ \4 u5 M) I0 p; D姐姐 , 你可以唔可以品評埋個大眼妹 , 我e+比佢迷住左
4 D0 a2 [( S+ F" g9 S- b迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:08 PM
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!
邉個大眼妹呀﹖我出門啦!你send比我,等我回來睇啦!- ~& X4 E, l( C6 E/ w7 A
goodnicelady 發表於 2010-7-4 03:13 PM
5 q- I3 g  K" P就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,+ _" {7 m% b# q  S( F' p6 T
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:57 PM* J& h- y! ?* b7 i. Y$ s! j
似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上& n* ^, " \; f- u- p, q* h5 L
每人對自己的界定不同!但狹義上都是性工作者﹖未免言重了!
- s5 V" a/ J8 G9 z- S$ k6 f之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺 ...& {  O2 G" G9 \  g" N! `5 a
goodnicelady 發表於 2010-7-4 02:26 PM
8 u) B  O0 T) @7 y* J8 ^- }5 g1 t) {( j: b& P1 a6 l
我都已經話左唔係"狹義上都是性工作者"
' P3 D, n% d' m: a% T) s" ^"不比佢地在書展簽名會!其他展會無禁"點解一定要係書展搞?8 s0 f& `- x9 N: d
問題咪就係係適合與否度, 就好似係喪禮上對住家屬唱"年年都有今日歲歲都有今朝"咁
' b/ m# g# o( M4 L之後就話唱生日歌有咩問題, 點解唔比唱
8 h% z7 C1 _/ t8 U! V當然搞到咁貿發局都有好大責任, 唔係話一方錯晒0 d) L' |5 i# b4 H
你話佢地覺受侮辱, 但又不停做令自己受侮辱既事, 有時根本就係自己攞黎
7 V5 z1 c- x8 U7 J我係其他版都同你討論過, 而今次所指既都係一樣,
  Y2 c* ^7 n# o4 `唔係指全部後生模特兒, 亦都唔係只係話人著低胸裝,/ M0 q# _% O# {0 I8 ?8 ^
指既係你所說意淫既一派5 L. p% G; Y& W
你講得啱o靚模個名唔係佢地改, # s  p; r: _6 |( k3 N
但口裡說不既同時, 有沒有見到佢地行為上很樂意成為o靚模?
4 Y) ]9 {  \' M  h甘仔,我吾知你識吾識,日本的頂級影音器材,以前試機天碟dvd,而家藍光碟,都係用av碟試架!
+ J% p/ A3 q7 m+ P( e日本人係吾會歧視av女郎,不像香港一些衛道之士。露吓胸大脾只係小兒科!) |5 o" C. e2 ]- @: ]9 e! h5 X* O
人地性感小小大驚小怪............... ...
+ k! L4 Y- R: Malan3015chan 發表於 2010-7-4 02:47 PM
# W1 K) B$ o- j% Q2 A: \

/ m' J, n2 m% ^- e0 C哩d咪真小人同偽君子既分別,- `# [6 V3 C# ]8 h* Z; }
當然我唔係話av女優係小人,
8 C1 o# u: n% {3 i2 O( C8 B2 x- K露係唔會比人歧視,2 I! h: p6 y& Q" ]6 S! v
但人地av女優做得出唔會唔認,
! d! j9 @2 ?6 x2 f唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康
, y5 O& N+ G( j5 z7 Z: T0 C仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度黎比?
7 Q# b! l3 H/ b- c* f你唔去講"荷蘭唔禁大麻, 只係小兒科, 唔似香港一些衛道之士, 又話禁毒, 人地索兩野就大驚小怪..............."??
8 X: B( @, m) R* `" _: g
7 ]* x+ @& U" }* e1 b9 s5 o. e, i/ i. N哩d咪真小人同偽君子既分別,
0 W; n- L  H. P' e3 f9 E當然我唔係話av女優係小人,
% l/ I1 `3 _' ^$ J# R2 i# d0 r* o露係唔會比人歧視," O. @5 B9 I+ e4 ^& ]: \9 }: ]
但人地av女優做得出唔會唔認,+ ~; m0 H' [$ K% U  T# I: ?7 S7 R
唔似香港果班, 又要賣弄身體色相, 又要扮晒藝術健康- z, q; x8 O  V% Q# g! _
仲有攞其他國家比簡直係冇意義, 講咩日本你唔去攞印度 ...
$ G% P5 V: [( f0 A9 ijojojojoj 發表於 2010-7-4 04:33 PM
3 N! h2 X3 N* Y/ Y
你鹵味你都9吾撚搭8,我同甘仔講關你撚事咩?7 d5 O0 ^' T1 P& H  b* ~
同印度比?我同你都冇撚得比啦你咁撚藝術!!!
4 @, c7 h: w# L6 {: s就戲中那一個 ... 好似話係當年et個童星 , 有一排霉到震 ,5 n' Q/ O, @% P3 S9 w9 u) f
淪落做第四女角 , 仲要係大波無腦果種花餅 ... 不過e+就紅到震~~4 T1 |5 {9 r; s$ z# b# i
迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 03:15 PM
恕我愚昧!我無乜睇電影和電視!所以不知你所指何人﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。