<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
大邪神 發表於 2010-7-4 01:23 AM 9 v  k( [5 S9 b( w; `, Z2 p* e* G" T" e9 E/ U
% V, G3 V" ]' e
: m% s  k# Y! l1 m% [# Igoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:50 PM

$ X: E+ a  K/ |) r, E- J7 g0 ?
明白!人有時總會間歇性冷漠!但你似乎對我不冷喎﹖ - @3 V* W5 i" k/ t" f
1 A; T/ E  a5 U+ I( Q+ Q
我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
2 q; O0 K6 t8 l/ E" S6 O
不作瓦全﹖唔得架!無瓦不能築巢呢﹖`唔係!不能築瓦屋! 3 J4 K+ k7 |. x. w
你傻左
: Z1 a. M" A+ B8 Z$ R
可能我係男都未定架!哈哈!
: x, f* v, V9 s5 ^, |無可能有人信啦
1 x, ^% o* ?4 }  e0 }係咪即是梅花間竹﹖咁幾時是好幾時是壞﹖好讓我見到你不好時閃開! % p% F( f* u6 L# ~
你要小心D呀!靚花XD
' A" d# d2 U- S6 t  j- ?9 T
# w! Q$ Q' A6 B" D( X
正是你個名都夠型啦!人有時經歷愈多心境就變得老練!個樣都變得成熟了!
4 b5 t2 e' `2 s" A6 A7 F$
3 P9 D, S% u8 a4 z係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁
7 q& U! g1 [6 h( ?: A
咁你咁認真不是壞人所為喎!你何以為大邪神呢﹖不如做返自由神好過咯!
- ^; e( f/ d) o( G& c自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?( p) H) v: Z3 W( T) _" g1 j" r' r
梗係唔知啦!你又無同我親過咀
$ R2 T5 g- b- L5 _: X/ {7 R+ k1 j! R
咩叫親咀呀?
$ Z$ P- p, W9 U6 Q2 Q$ d* i1 y+ p
1 t) c' y# q! e5 R: F% ]
好得人驚啊!你不會用非常手段對我呀麻﹖ 9 i/ A, {+ u; a" B; Y
有咩咁得人驚?   C0 x! ~  S( A! `* O

1 N/ e  j$ E# `# @/ A
到個''0添!那就不是壞人啦!
8 [9 P( t# |& S1 a壞人都有心,只係硬心姐。
失去自由邪神回歸
做人 = 自己事 = 找好处 = 大邪神
* c2 i/ k9 F6 f& n% b4 Z5 r大邪神 發表於 2010-7-2 11:02 AM
好難
斷背大聯盟
大邪神 發表於 2010-7-5 12:35 AM
& X; W6 P6 v' `) a s% Z1 M' f  l" v& \) }$ b! ^
0 j* U* {" H& D" J9 A
/ I- L' t# T$ W  R2 t* i3 _4 X9 ]我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
/ }, G2 Z9 G; _riok * _: q, k( u# h. P  V( p* N; V  Z
唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!
. f% L, N% Y) V5 N- V2 m! F, b" E: }2 P& T3 [) Z' O
6 e; J- ?6 P6 p0 z' l你傻左

( S! M8 F& W. b1 k1 I( y& O8 {我傻左唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!
6 G& F* g; v  M# x5 {# L無可能有人信啦6 H" P2 y0 g6 t& : h0 Y, `/ G9 Y
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!  
7 F: H  x  s! Z小心D呀!靚花XD5 U) S4 F2
, b0 l4 F2 ^: t2 w5 T為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!  3 H5 i7 L' O3 @
係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁F7 [1 i) u" o: E* c$ {
$ @8 f( O2 Z6 U4 J* }6 t# ]
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖
$ l* P  m, [/ u1 S- z5 y自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?8 f6 ~# u
( b; z0 _( n( c' m0 M# e對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣); 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!             $ A. ~, W) A* I/ b6 p& T
咩叫親咀呀?/ i: d4 r/ n4 g4 v+ d/ N
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!      % `1 u: K9 z5 A0 n
有咩咁得人驚?
: c0 ]( G4 @$ O$ a; `+ k) K梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!
3 L" r: [  P  g/ @
R" J3 r1 R1 `1 w1 Z- b* m. B+ ?8 z! L& [4 n
壞人都有心,只係硬心姐。

. s# X- W6 D9 W' N唔只呀!仲有黑心0添!
153# goodnicelady 唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!
( f5 \, i0 L& [1 v% e6 m) H- H; `
又係喎。對唔住我亂講野XD
2 p4 q( `5 {/ I
我傻左﹖唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!: }6 u* z3 w& d; Z. U) h# `
又黎人人皆醉我獨醒?

z8 D5 i- o6 U4 y0 r& v6 i: }
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!  `- V6 a9 c, a7 B! J- k
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$ Z" m/ `: i7 `. _. w+ T5 O+ E
為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!

( D! t2 }; U$ _# b
巴幣啦!知你好受歡迎啦!, c3 R( B/ D2 [
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖/ [0 c9 K/ H# [9 ]
大左好多!

( H5 F( r5 O* N. w" F
對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣) 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!- e" {. O! S9 u- _2 ]) n" E% K
: f* G- e; f4 N+ I, |" r4 L" y% G
女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD
9 Q& T7 Q7 g1 `9 ~
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!/ q/ C! ^! e& B& V
人家真係唔知呀麻 ; v- |. |1 |/ i  a% i7 V
梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!
8 {8 Y) u% z$ ?. a4 f
咁又唔會,我引火自焚姐。7 C' ?4 i# y, t, K7 T

' Q" d% O, O! K0 i
唔只呀!仲有黑心0添!) m, E+ t! ^. w
我黑到發亮嫁!
失去自由邪神回歸
本帖最後由 RUBY_B 於 2010-7-6 01:53 PM 編輯 0 B# u8 o8 o$ B. s3 z" ]
5 Z. T  Z+ y4 ^! S3 Y/ U; a9 `6 X
" e( ^4 K! [+ o* r$ t2 h# N
2 R9 C, M' ~1 o. W. j4 \' p! C. a, W
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=215589&extra=&page=20
% I8 G$ p3 M. W! D0 c  j9 w
6 D2 m& e, k+ u. d( Q; Y: nWith love and friendship forever & ever, dearest nice lady! =D
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM[/quote]" G' o% Y5 t1 z5 E. ]
又係喎。對唔住我亂講野XD7 z/ }* M3 ]4 L- s7 f% ]
不要 介意啦!講吓笑咋麻!8 P4 E, E4 @4 Y$ }  e
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~
- w8 `$ j0 {; e! s% o0 m
又黎人人皆醉我獨醒?
; I3 O: o3 }# {& u' n' k
咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!, }" R# ^, |5 B4 I; q% i2 D
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$4 J9 m8 s; k- p/ W' u+ \
一早我都已表明女兒身啦!怎會是你通天眼喎5 b1 i, W!! B6 |. L1 M
+ u' o5 |! ]: i  ?" n. v
巴幣啦!知你好受歡迎啦!-
: m. t" {' E5 @玩吓比唔比呀﹖通常無自信又自卑的人先會因過渡自卑感而自大麻!比我自欺欺人一陣先啦!8 z2 \% m7 _1 `9 j3 s
大左好多!# W, + G* ~. e. E# ~
大極都唔夠 我大啦!女人最怕比人知自己年齡咯!2 M. R3 N7 p: @( K- V$ E
女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD6 ]0 E7 h1 M6 @* ^6 f; ~/ A2 v& ^2 {- w/ B+ a
咁又未必,講有些人係咁啫!

/ ?( c) }+ f! P6 S! M" f$ C5 U人家真係唔知呀麻 & t* r/ c% ?6 {
慢慢你就知架啦!
* S6 g! {$ T# A' i7 d* ^5 f# O9 I: d4 p' j% F) z( ^; s% e5 o+ |0 @# E) t% Z
咁又唔會,我引火自焚姐。
# Q8 w6 P) X: E( L7 ]0 ^! l9 S唔好玩呢招喎!我未儲夠帛金呀!
3 Y: I' s4 Y6 K' i4 \7 W* T
R6 F+ }0 z
$ x/ \* N  B) u. u% U  w1 r我黑到發亮嫁!
3 ?5 X2 q9 `# |
咁即是盡頭極了反彈咯!﹖
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM( R2 n2 ~. B% t8 b4 a$ z4 b# V
又係喎。對唔住我亂講野XD0 ]; V( r; M/ c* c3 w& i; Y$ ^6 Q4 X
不要 介意啦!講吓笑咋麻!
4 B0 q* X1 T' ?3 B/ z& n1 j6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~
+ D; S* p* h0 w5 B又黎人人皆醉我獨醒?
; {4 ?9 T5 H) p8 b4 Z. g咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!3 o# Z; w  o; e$ N+ j' e. T
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ? ...2 s9 Q8 b) ^: {3 V
goodnicelady 發表於 2010-7-6 07:35 PM
' K1 p3 K# \2 ?  Q姐姐 , 評電影拉~~
9 w9 z6 k- U) |姐姐 , 評電影拉~~
2 J; S5 }0 s5 U2 x& j迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:37 PM
我都無收到你條link﹖點評呀﹖
我都無收到你條link﹖點評呀﹖
, H1 p0 c4 S' U3 S8 hgoodnicelady 發表於 2010-7-6 07:48 PM
2 q, H8 {; _2 |/ |% b" o" k. i8 Hhttp://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html
! U5 M4 h( B1 F  p9 p9 G#11
0 R" @+ q8 p0 {1 @- V+ t8 j) D
http://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html0 H7 d! f$ Q/ g0 q8 k. W* H9 f: x% e
#11: s  P1 [0 B" {
迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:51 PM
開唔到呀!傻豬!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。